Νέες πληροφορίες για την επόμενη «γενιά» προϊόντων της Apple

Θα αργήσουν να κυκλοφορήσουν
25 Μαΐου 2024 14:22
Νέες πληροφορίες για την επόμενη «γενιά» προϊόντων της Apple

Κατά καιρούς υπάρχουν διάφορες φήμες που αναφέρουν ότι η Apple ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα και να μπει στη «νέα γενιά» προϊόντων, με αναδιπλούμενες συσκευές. Στην αρχή υπήρχαν φήμες που έλεγαν ότι έχει στα σκαριά το foldable iPhone, αλλά πρόσφατα μάθαμε ότι δεν έχει μόνο μία συσκευή υπό ανάπτυξη.

Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες αναφορές, η εταιρία ετοιμάζει δύο αναδιπλούμενα προϊόντα-tablets, με τον γνωστό αναλυτή, Ming-Chi Kuo, να λέει τώρα ότι αναμένονται στο πρώτο εξάμηνο του 2026. Ναι, φαίνεται ότι απέχουν ακόμα αρκετά χρόνια μέχρι να κυκλοφορήσουν.

Η πρώτη μεγάλη συσκευή θα είναι ένα αναδιπλούμενο tablet τύπου iPad, που θα διπλώνει και θα ξεδιπλώνει δηλαδή, και αυτό αναμένεται προς τα τέλη του 2025 ή στις αρχές του 2026. Οι φήμες λένε ότι η Apple σχεδιάζει δύο εκδόσεις αυτή τη στιγμή.

Η πρώτη θα ανέρχεται στις 20.25 ίντσες όταν είναι ανοιχτή και η άλλη στις 18.8 ίντσες, οι οποίες όταν διπλώνονται συρρικνώνονται στις 14 ή 15 ίντσες και 13 ή 14 ίντσες αντίστοιχα.

Τα ρεπορτάζ λένε ότι τα πάνελ και των δύο tablet θα είναι από την LG, τα οποία ακούγεται ότι θα κοστίζουν πανάκριβα για την εταιρία κοντά στα 650 δολάρια. Οι δύο συσκευές θα έρθουν εξοπλισμένες με τον M5 επεξεργαστή.

Ωστόσο, θα είναι και αρκετά ακριβές όταν κυκλοφορήσουν, με τον Ming-Chi Kuo να αναφέρει πρόσφατα ότι θα αγγίζουν την τιμή του Apple Vision Pro, δηλαδή περίπου τα 3.499 δολάρια.

Tags: