Το OnePlus X έκανε την εμφάνισή του μέσω ενός teaser

Μαζί και η τιμή του
26 Οκτωβρίου 2015 19:47
Το OnePlus X έκανε την εμφάνισή του μέσω ενός teaser

Εδώ και αρκετό καιρό ακούμε από διάφορες πηγές αλλά και δια στόματος του CEO της OnePlus ότι η κινεζική εταιρία θα παρουσιάσει και μια δεύτερη συσκευή για το 2015 εκτός από το OnePlus 2.  

Από διάφορα teaser που έχουν κάνει την εμφάνισή τους τελευταία στο διαδίκτυο από την εταιρία, είδαμε ότι στη νέα συσκευή έχουν δώσει περισσότερη έμφαση στο σχεδιασμό παρά στο τομέα των τεχνικών χαρακτηριστικών.  

Κυκλοφόρησε σήμερα ένα teaser στο οποίο εμφανίζεται η μπροστινή όψη του OnePlus X, αναγράφοντας και την προτεινόμενη τιμή του για την αγορά της Κίνας. Σύμφωνα με το teaser, το OnePlus X θα παρουσιαστεί επίσημα στις 29 Οκτωβρίου και η τιμή θα είναι περίπου $270

Τέλος, όσο για τα χαρακτηριστικά της συσκευής, αναμένουμε να έρθει με οθόνη AMOLED 5 ιντσών και ανάλυσης 1080p, επεξεργαστή Snapdragon 801, 3GB RAM, 16GB αποθηκευτικού χώρου επεκτάσιμο με κάρτα microSD έως 128GB, κύρια κάμερα στα 13MP και μπροστινή στα 8MP. Η μπαταρία θα αγγίζει τα 2.450mAh και θα τρέχει το OxygenOS 3.0 βασισμένο στο Android 6.0 Marshmallow.