Αλλάζει το WhatsApp της Meta

Έρχεται φρεσκαρισμένο και ανανεωμένο
11 Μαΐου 2024 13:35
Αλλάζει το WhatsApp της Meta

Η Meta ανακοίνωσε πριν από λίγες ώρες ότι θα αλλάξει το WhatsApp και θα το φρεσκάρει ανανεώνοντας το συνολικό user interface της εφαρμογής. Μετά από χρόνια που είχε μείνει σχεδόν στάσιμο, η εταιρία έχει ήδη «ρολάρει» τη νέα εμφάνιση σε ορισμένους χρήστες και η κυκλοφορία θα γίνεται σταδιακά.

Η Meta εξέτασε περισσότερες από 35 διαφορετικές παραλλαγές στα χρώματα της εφαρμογής και κατέληξε σε αυτή που θα δείτε στις εικόνες παρακάτω, με νέα χρώματα, αν και παραμένει το πράσινο το βασικό χρώμα.

Το νέο WhatsApp εστιάζει σε βαθύτερους τόνους χρωμάτων για να μειώσει την καταπόνηση των ματιών σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, γι' αυτό και η σκοτεινή λειτουργία της εφαρμογής είναι πλέον μία σκιά πιο σκούρα για να διευκολύνει την ανάγνωση μηνυμάτων.

Όσον αφορά την εφαρμογή για το iPhone, πλέον είναι πιο εύκολη η αποστολή φωτογραφίας και βίντεο χάρις στο νέο layout. Δείτε το νέο WhatsApp παρακάτω, αλλά και το πως μεταμορφώθηκε ανά τα χρόνια:

 

Τέλος, η Meta έχει βελτιώσει και όλα τα εικονίδια εντός της εφαρμογής. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει το νέο update σε όλους, καθώς η διάθεσή του γίνεται σταδιακά, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα φτάσει και σε εσάς τις επόμενες εβδομάδες.

Tags: