YouTuber πάτησε περαστικό με το αμάξι της – Έκανε livestream και οδηγούσε υπό την επήρεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το συμβάν που προκάλεσε αντιδράσεις
11 Μαΐου 2024 11:36
YouTuber πάτησε περαστικό με το αμάξι της – Έκανε livestream και οδηγούσε υπό την επήρεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε ένα σοκαριστικό περιστατικό στο Λος Άντζελες, μια streamer του YouTube γνωστή ως «VP», μετέδωσε live ένα ατύχημα, κατά το οποίο χτύπησε με το αυτοκίνητό της έναν πεζό!

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια ενός live stream την Παρασκευή 10 Μαΐου, στο οποίο προηγουμένως η VP εθεάθη να καταναλώνει κάνναβη ενώ οδηγούσε, μια λεπτομέρεια που έχει προκαλέσει σημαντικές αντιδράσεις. Λίγες στιγμές πριν από τη σύγκρουση, η streamer είχε ξεκινήσει μια προσωπική συζήτηση με το κοινό της σχετικά με την κατάσταση της σχέσης της. Βέβαια, τη συζήτηση διέκοψε απότομα ο οδυνηρός ήχος της σύγκρουσης που καταγράφηκε ζωντανά!

Μετά το περιστατικό, η streamer σταμάτησε το όχημά της για να αντιμετωπίσει την κατάσταση, διαβεβαιώνοντας την τραυματισμένη γυναίκα για την πρόθεσή της να βοηθήσει, παρά τους ισχυρισμούς της ότι δεν τους είδε λόγω παρεμβολής από το φως του ήλιου.

Η εξήγηση αυτή, βέβαια, αντιμετωπίστηκε με σκεπτικισμό από τους θεατές, ιδίως δεδομένης της προηγούμενης χρήσης ουσιών κατά τη διάρκεια του live steam. Αφού προσπάθησε για λίγο να διαχειριστεί την κατάσταση, η VP σταμάτησε το stream της. Τελικά, μετά από λίγες ώρες ξεκίνησε νέο live stream, για να ενημερώσει τους θεατές της για τα νεότερα. Προς έκπληξη του κόσμου, μέχρι και εκείνη τη στιγμή η streamer δεν είχε έρθει αντιμέτωπη με νομικές επιπτώσεις.

Μπορείτε να δείτε τη στιγμή του ατυχήματος παρακάτω:

Αξίζει να σημειωθεί πως η χρήση κάνναβης δεν απαγορεύεται από το νόμο στην Καλιφόρνια, ωστόσο η οδήγηση υπό την επήρεια είναι παράνομη. Η υπόθεσή, λοιπόν, πυροδότησε μια ευρύτερη συζήτηση σχετικά με τις ευθύνες των influencers και τους κινδύνους της αφηρημένης οδήγησης γενικότερα.