Η Heineken έφτιαξε κινητό και δεν είναι αυτό που νομίζετε!

Γνωρίστε το ‘Βαρετό Τηλέφωνο’
17 Απριλίου 2024 23:14
Η Heineken έφτιαξε κινητό και δεν είναι αυτό που νομίζετε!

Σε μια πραγματικά αναπάντεχη συνεργασία, η Heineken, το streetwear brand Bodega με έδρα τη Βοστώνη και η Human Mobile Devices (HMD) παρουσίασαν ένα νέο κινητό τηλέφωνο, που φέρει το άκρως χαρακτηριστικό όνομα "Boring Phone". Αυτή η...βαρετή συσκευή κάνει ακριβώς αυτό που υπόσχεται:  Καταργεί όλες τις σύγχρονες πολυπλοκότητες των smartphones προς όφελος ενός απλούστερου, ρετρό σχεδιασμού που θυμίζει τα παλαιότερα κινητά τηλέφωνα.

Το Boring Phone διαθέτει πράσινη μητρική πλακέτα που είναι ορατή κάτω από το διάφανο κάλυμμά του και η οποία ταιριάζει με τον πράσινο οπίσθιο φωτισμό των διπλών οθονών του. Φυσικά, η επιλογή αυτή είναι μια νοσταλγική πινελιά που αποτίνει φόρο τιμής στα gadgets του παρελθόντος.

Το Boring Phone έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει τους χρήστες να αποσυνδεθούν από τις ειδοποιήσεις και τις αλληλεπιδράσεις με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που κυριαρχούν στη σύγχρονη ζωή, προωθώντας πιο άμεσες μορφές επικοινωνίας και την κοινωνικοποίηση στην πραγματική ζωή. Δεν διαθέτει εφαρμογές μέσων κοινωνικής δικτύωσης και άλλες τυπικές smartphone λειτουργίες, αλλά προσφέρει μόνο πολύ απλά και βασικά χαρακτηριστικά, όπως πληκτρολόγιο T9, δυνατότητα για τηλεφωνικές κλήσεις και λειτουργείς όπως φακό.

Βέβαια, διαθέτει κάμερα, αλλά και ένα παιχνίδι που δεν θα μπορούσε να λείπει από κανένα retro τηλέφωνο, το φιδάκι! Επιπλέον, το τηλέφωνο είναι κατασκευασμένο για να είναι ανθεκτικό και να αντέχει σε πτώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Boring Phone της Heineken δεν διατίθεται προς πώληση, αλλά θα δίνεται παγκοσμίως σε διάφορες εκδηλώσεις, με στόχο να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να ανακτήσουν ποιοτικό χρόνο με τους φίλους και την οικογένειά τους.

Tags: