Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλέον το ChatGPT χωρίς καν να δώσετε το email σας

Γίνεται...εντελώς δωρεάν η χρήση της τεχνητής νοημοσύνης της OpenAI
01 Απριλίου 2024 23:17
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλέον το ChatGPT χωρίς καν να δώσετε το email σας

Δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο, αλλά η OpenAI κάνει τη χρήση του ChatGPT όχι απλά δωρεάν αλλά...εντελώς δωρεάν. Και τι εννοούμε με αυτό; Η εταιρία πίσω από την πιο διάσημη τεχνητή νοημοσύνη του κόσμου ανακοίνωσε ότι δε θα απαιτεί πλέον τη δημιουργία λογαριασμού για να χρησιμοποιήσει κανείς το ChatGPT

Μέχρι πρότινος, η χρήση του ChatGPT από όταν διατέθηκε στο κοινό προς τα τέλη του 2022, απαιτούσε τη δημιουργία λογαριασμού, δηλαδή να δώσετε το email σας στην OpenAI. Με αυτήν την κίνηση σκοπεύει να κάνει άμεσα προσβάσιμο το ChatGPT στον οποιονδήποτε χωρίς να χρειάζεται να θυμάται κωδικούς, συνθηματικά και mail, αλλά και από όποιαδήποτε συσκευή. 

Ωστόσο, δε θα απαιτεί email η χρήση του ChatGPT και όχι για τα υπόλοιπα προϊόντα της OpenAI, όπως ο DALL-E 3. Εκείνο θα παραμείνει προσβάσιμο με επι πληρωμή λογαριασμό.  

Tο ChatGPT έχει γίνει μια από τις γρηγορότερα αναπτυσσόμενες υπηρεσίες που έχουν υπάρξει ποτέ, με πάνω από 100 εκατομμύρια χρήστες εβδομαδιαίως σε 185 χώρες. Το γνωστό tracking site, SimilarWeb ανέφερε ότι μόνο για τον Φεβρουάριο του 2024 το ChatGPT σημείωσε περίπου 1.6 δισεκατομμύρια επισκέψεις.