Έρχονται τα Challenges στο Instagram

Με διαγωνισμούς φωτογραφιών
01 Απριλίου 2024 09:28
Έρχονται τα Challenges στο Instagram

Ο developer Alessandro Paluzzi εντόπισε μία νέα λειτουργία που ετοιμάζει το Instagram. Τα Challenges έρχονται στα κανάλια του Instagram, επιτρέποντας στους χρήστες να δημιουργούν διαγωνισμούς για τα μέλη των καναλιών, στα οποία οι συμμετέχοντες θα αναρτούν φωτογραφίες για να κερδίζουν δώρα.

Σύμφωνα με το screenshot του Paluzzi, τα μέλη των καναλιών θα μπορούν να αλληλεπιδρούν με τις φωτογραφίες των συμμετεχόντων και να τις μοιράζονται στα stories τους, μέσω μηνυμάτων και μέσω άλλων εφαρμογών.

Τα Challenges έρχονται για να ανταποκριθούν στην αυξανόμενη ανάγκη των creators και των brands για παραγωγή αυθεντικής αλληλεπίδρασης και βαθιάς αλληλεπίδρασης με το κοινό. Επιπλέον, με την εισαγωγή των δώρων, το Instagram θέλει να δώσει κίνητρο στους χρήστες για συμμετοχή και δημιουργικότητα, κάνοντας αυτούς τους φωτογραφικούς διαγωνισμούς μία ευκαιρία για να ξεχωρίσει κάποιος.

Δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα λεπτομέρειες για το πώς θα διαχειρίζονται τα δώρα και ποια θα είναι τα κριτήρια με τα οποία θα αξιολογούνται οι φωτογραφίες που θα συμμετέχουν στα Challenges.

Tags: