Αυτές είναι οι πρώτες θήκες των iPhone 16 που αποκαλύπτουν πολλά!

Διαρροή που έρχεται από έγκυρο insider
29 Μαρτίου 2024 21:34
Αυτές είναι οι πρώτες θήκες των iPhone 16 που αποκαλύπτουν πολλά!

Η νεότερη διαρροή από τη γραμμή παραγωγής των iPhone 16 έρχεται από τις θήκες των συσκευών οι οποίες εδώ και χρόνια έχουν γίνει οι... "παπαράτσι" των επόμενων iPhone καθώς αποκαλύπτουν μήνες πριν πώς θα είναι τα νέα μοντέλα στον σχεδιασμό τους. 

Τώρα, ο γνωστός insider και leaker της Apple, ονόματι Sonny Dickson δημοσίευσε μέσα από τον λογαραισμό του στην πλατφόρμα Χ τις πρώτες φωτογραφίες από τις θήκες των iPhone 16, οι οποίες επιβεβαιώνουν όλα όσα ακούγονται τους περασμένους μήνες για τον ανανεωμένο σχεδιασμό που θα φέρουν. 

Πιο συγκεκριμένα, στην φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω, πρακτικά είναι σίγουρο πλέον πως τα iPhone 16 και iPhone 16 Plus μοντέλα θα διαθέτουν κάθετη διάταξη στις κάμερες, όντας η πρώτη αισθητή αλλαγή στην εμφάνιση του πίσω μέρους τους εδώ και πολλά χρόνια. Αρκεί να αναφέρουμε ότι την τελευταία φορά που η Apple ενσωμάτωσε αυτόν τον σχεδιασμό ήταν στα iPhone XS, μόνο που στα iPhone 16 λόγω των πολύ μεγαλύτερων αισθητήρων το camera bump θα είναι πολύ μεγαλύτερο. 

 

Οι φωτογραφίες αυτές βέβαια δεν θα πρέπει να αποτελούν και ένδειξη ότι αυτός θα είναι ο τελικός τους σχεδιασμός καθώς ίσως να γίνουν διάφορες αλλαγές στο σασί του μέχρι να δοθεί το πράσινο φως για τη μαζική παραγωγή του τελικού του σχεδιασμού. Παρόλα αυτά φαίνεται πως τουλάχιστον όσον αφορά την κάμερα, η Apple έχει κατασταλλάξει στο πώς θα είναι η εμφάνισή της. 

Tags: