Η Galaxy AI έφτασε μόλις και σε παλιότερα smartphones της Samsung

Χάρη στην One UI 6.1 ενημέρωση
27 Μαρτίου 2024 23:37
Η Galaxy AI έφτασε μόλις και σε παλιότερα smartphones της Samsung

Και επίσημα, η διάθεση της Galaxy AI που γνωρίσαμε μέσα από τα S24 πρόκειται να ξεκινήσει άμεσα και για τις παλιότερες συσκευές της Samsung.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, όλες οι συσκευές της Galaxy S23 οικογένειας, το Galaxy S23 FE, το Galaxy Z Flip 5, Galaxy Fold 5 και το tablet Galaxy Tab S9 θα λάβουν από την Πέμπτη 28 Μαρτίου την μεγάλη One UI 6.1 ενημέρωση που περιλαμβάνει τα χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης. Η διάθεση του update θα ξεκινήσει αρχικά από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η πιο αξιοσημείωτη προσθήκη της ενημέρωσης είναι το Circle to Search της Google. Αυτό θα επιτρέπει στους κατόχους των προαναφερθέντων συσκευών απλά να κυκλώνουν οτιδήποτε στην οθόνη τους και να αναζητούν πληροφορίες σχετικά με αυτό. Άλλη μια αξιοσημείωτη AI λειτουργία είναι το Live Translate που θα επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν τηλεφωνικές κλήσεις ακόμη και αν δεν μιλάνε την ίδια γλώσσα με αυτόν που έχουν καλέσει ή που τους καλεί. Η Galaxy AI θα αναλαμβάνει να μεταφράζει σε πραγματικό χρόνο όσα λέει ο χρήστης, με την άλλη πλευρά να ακούει μια AI σύνθεση φωνής που είναι σαν ο ίδιος ο χρήστης να μιλάει με την φωνή του σε άλλη γλώσσα!

Φυσικά, η Samsung έχει επιμεληθεί και πολλά AI χαρακτηριστικά που σχετίζονται με τις φωτογραφίες, καθώς και εργαλεία που βοηθάνε με τη σύνταξη μηνυμάτων, κ.α