Το iOS 18 θα είναι η μεγαλύτερη ανανέωση που είδαν ποτέ τα iPhone

Τα μεγάλα λόγια συνεχίζονται…
27 Μαρτίου 2024 08:44
Το iOS 18 θα είναι η μεγαλύτερη ανανέωση που είδαν ποτέ τα iPhone

Πριν από μερικές ώρες, η Apple ανακοίνωσε και επίσημα, ότι το iOS 18, η νέα αναβάθμιση για τα iPhone, θα αποκαλυφθεί και επίσημα στις 10 Ιουνίου, μέσα από το Worldwide Developers Conference (WWDC). Οι φήμες όλους αυτούς τους μήνες είναι πολλές, με αρκετούς insiders να μιλάνε για ένα τεράστιο update.

Και αυτό γίνεται και τώρα, καθώς ο πασίγνωστος δημοσιογράφος του Bloomberg, Mark Gurman, λέει τώρα ότι το iOS 18 θα είναι το μεγαλύτερο "overhaul” στην ιστορία των αναβαθμίσεων των iPhone. Ο Gurman αναφέρει χαρακτηριστικά, ότι μιλάμε για την πιο σημαντική και πιο μεγάλη ανανέωση που έχουν δει ποτέ τα τηλέφωνα της Apple και αυτό το έμαθε από ανθρώπους που εργάζονται πάνω στο upgrade.

Πρόκειται -όντως- για μεγάλα λόγια, τα οποία τα ακούμε για ακόμη μια φορά, αφού και στο παρελθόν άλλοι insiders έλεγαν τα ίδια. Σύμφωνα με όσα έχουν ακουστεί, η Apple θα επικεντρωθεί πολύ στην AI με το iOS 18, με τον Greg Joswiak της Apple να δηλώνει πρόσφατα ότι το φετινό WWDC θα είναι "Absolutely Incredible!" (AI κανείς;).

Εκτός από την AI που θα είναι ο βασικός κορμός της αναβάθμισης, άλλες φήμες έλεγαν ότι με το iOS 18 οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να αλλάζουν περισσότερο την Home Screen (Αρχική Οθόνη). Μία σημαντική αλλαγή θα έχει να κάνει με τα κενά στο πλέγμα των εικονιδίων, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί τα εικονίδια των εφαρμογών να εξακολουθούν να «κουμπώνουν» στο πλέγμα, αλλά πλέον θα δίνεται η δυνατότητα να αφήνουν κενά σημεία οι χρήστες, ακόμη και ολόκληρές σειρές ή στήλες. Παραδείγματος χάρη, σε μία σειρά, θα μπορείτε να έχετε μόνο μία εφαρμογή κ.ο.κ.

Οι φήμες για το iOS 18 θα τελειώσουν στις 10 Ιουνίου, όπου εκεί θα μάθουμε επιτέλους τα πάντα για την επόμενη αναβάθμιση των iPhone.

 

Tags: