iOS 18: Μάθαμε πότε ακριβώς θα παρουσιαστεί το νέο λειτουργικό των iPhone!

Η Apple κλείνει ραντεβού τον Ιούνιο
26 Μαρτίου 2024 21:29
iOS 18: Μάθαμε πότε ακριβώς θα παρουσιαστεί το νέο λειτουργικό των iPhone!

Η Apple ανακοίνωσε επιτέλους την ημερομηνία του WWDC 2024, από το οποίο θα αποκαλυφθεί μεταξύ άλλων το iOS 18, το ανανεωμένο λειτουργικό των iPhone.

Μέσα από μία επίσημη ανακοίνωση, η Apple είπε ότι το φετινό Worldwide Developers Conference θα ξεκινήσει στις 10 Ιουνίου και θα διαρκέσει για τέσσερις ολόκληρες ημέρες. Οι προγραμματιστές και οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να παρευρεθούν από κοντά στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Apple Park.

Έτσι, στις 10 Ιουνίου, θα μάθουμε επιτέλους όλα όσα θα προσφέρει το iOS 18, καθώς οι περισσότερες φήμες λένε ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο update στα iPhone τα τελευταία χρόνια.

Η Apple γράφει στην ανακοίνωσή της:

Δωρεάν για όλους τους προγραμματιστές, το WWDC24 θα αναδείξει τα νέα iOS, iPadOS, macOS, watchOS, tvOS και visionOS. Ως μέρος της συνεχούς δέσμευσης της Apple να βοηθά τους προγραμματιστές να βελτιώσουν τις εφαρμογές και τα παιχνίδια τους, η εκδήλωση θα τους προσφέρει επίσης μοναδική πρόσβαση στους ειδικούς της Apple, καθώς και πληροφορίες για νέα εργαλεία, πλαίσια και δυνατότητες.

Σύμφωνα με πρόσφατες φήμες, τα iPhones που θα μπορούν να αναβαθμιστούν στο iOS 18 είναι τα εξής:

iPhone 15

iPhone 15 Plus

iPhone 15 Pro

iPhone 15 Pro Max

iPhone 14

iPhone 14 Plus

iPhone 14 Pro

iPhone 14 Pro Max

iPhone 13

iPhone 13 mini

iPhone 13 Pro

iPhone 13 Pro Max

iPhone 12

iPhone 12 mini

iPhone 12 Pro

iPhone 12 Pro Max

iPhone 11

iPhone 11 Pro

iPhone 11 Pro Max

iPhone XS

iPhone XS Max

iPhone XR

iPhone SE (2nd generation)

iPhone SE (3rd generation)

Να σημειωθεί ότι μιλάμε για φήμες και όχι για κάποια επίσημη λίστα της Apple, οπότε καλό θα ήταν να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη, καθώς όπως θα διαπιστώσατε και εσείς, το iOS 18 θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα iPhones που έχουν εγκατεστημένο το iOS 17. Το περίεργο αυτής της λίστας είναι ότι η Apple αφήνει σχεδόν πάντα πίσω της ορισμένες παλιές συσκευές σε μελλοντικά iOS updates.

Για παράδειγμα, τα iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone SE 1ης γενιάς και όλα τα προγενέστερά τους δεν μπορούσαν να αναβαθμιστούν στο iOS 17. Αυτό σημαίνει, ότι θα μπορούσε κάλλιστα το iPhone XR και το iPhone XS για παράδειγμα, να μην αναβαθμιστούν στο iOS 18.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: