Μυρίζει το S Pen σας; Υπάρχει εξήγηση

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας
23 Μαρτίου 2024 08:48
Μυρίζει το S Pen σας; Υπάρχει εξήγηση

Δημοσιότητα πήρε ένα θέμα συζήτησης στο Reddit πριν λίγες μέρες, σχετικά με τη μυρωδιά του S Pen της Samsung. Συγκεκριμένα, ένας χρήστης αναφέρει πως το S Pen του Galaxy S24 Ultra μυρίζει σαν καμένο πλαστικό και αναρωτιέται αν έχει συμβεί και σε άλλους. Οι απαντήσεις δείχνουν πως αρκετοί χρήστες S Pen, ακόμα και από παλαιότερα μοντέλα, εντόπισαν μία δυσάρεστη μυρωδιά.

Όπως εξηγεί ένας moderator των community forums της Samsung στην Ευρώπη, υπάρχει μία λογική εξήγηση για αυτό και δε συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Δεν είναι κάτι που πρέπει να σας ανησυχήσει. Όσο το S Pen είναι στη θήκη του, βρίσκεται κοντά σε εσωτερικά εξαρτήματα του τηλεφώνου τα οποία παράγουν θερμότητα κατά τη χρήση τους και προκαλούν θέρμανση του πλαστικού. Αυτό μπορεί να σας μυρίσει σαν καμένο πλαστικό, αλλά είναι παρόμοιο με τη μυρωδιά που υπάρχει στο αυτοκίνητό σας όταν το αφήσετε στον ήλιο για λίγες ώρες. Τα καθίσματα και τα πλαστικά του οχήματος μπορεί να μυρίζουν, αλλά αυτό φεύγει καθώς ψυχραίνονται και πάλι.

Εσείς έχετε προσέξει κάποια μυρωδιά στο S Pen σας αφού έχει θερμανθεί το τηλέφωνο, όσο για παράδειγμα καταγράφετε video ή παίζετε παιχνίδια;

Tags: