ΦΗΜΗ: Τα νέα προϊόντα που ετοιμάζει η Apple μέχρι το 2027

Διέρρευσε το line-up
18 Μαρτίου 2024 12:38
ΦΗΜΗ: Τα νέα προϊόντα που ετοιμάζει η Apple μέχρι το 2027

Εδώ και καιρό ακούγονται πολλά για τα μελλοντικά σχέδια της Apple, αφού μετά το Vision Pro ο αμερικανικός κολοσσός φαίνεται πως έχει μερικά ακόμη αρκετά διαφορετικά προϊόντα στα σκαριά. Τώρα όλο το line-up των νέων προϊόντων της Apple φαίνεται πως διέρρευσε από ένα έγγραφο της εταιρίας χρηματοοικονομικών υπηρεσιών Samsung Securities, το οποίο έφερε στην επιφάνεια ο leaker @Tech_Reve στο X.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η διαρροή εστιάζει στα νέα προϊόντα και χαρακτηριστικά που ετοιμάζει η Apple. Ξεκινώντας με το 2024, πέρα από το Vision Pro, φέτος αναμένεται να δούμε και ένα αρκετά αλλαγμένο iPad με OLED οθόνη, το οποίο θα έρχεται είτε στις 11 είτε στις 13 ίντσες. Το 2025 θα είναι μια πολύ γεμάτη χρονιά για τα iPhone. Τα μοντέλα της εταιρίας θα αναβαθμιστούν με καλύτερο σύστημα καμερών όπου όλοι οι αισθητήρες θα είναι των 48MP, όπως και η selfie κάμερα, ενώ η RAM θα αναβαθμιστεί στα 12GB. Η σημαντικότερη νέα άφιξη του 2025 όμως θα είναι το ολοκαίνουργιο iPhone SE 4, το οικονομικό μοντέλο που αμέτρητοι καταναλωτές περιμένουν.

Αν οι πληροφορίες ισχύουν και τα πλάνα της Apple δεν έχουν αλλάξει, το 2026 θα δούμε το πρώτο foldable iPhone, ενώ το 2027 θα έρθει και ένα foldable iPad των 20 ιντσών. Το προϊόν, βέβαια, που τράβηξε πάνω του τα βλέμματα μέσα από τη συγκεκριμένη διαρροή είναι τα AR γυαλιά της Apple.

Οι φήμες πως η Apple ετοιμάζει και απλά γυαλιά με δυνατότητες επαυξημένης πραγματικότητας φαίνεται πως ισχύουν, παρόλο που κατά καιρούς είχε ακουστεί πως το project αντιμετώπισε δυσκολίες. Λέγεται πως το Apple Glass θα έχει MicroOLED οθόνη 1.4 ιντσών και μπορούμε να εικάσουμε πως θα προσφέρει παρόμοιες λειτουργίες με το Vision Pro, με το έγγραφο να τοποθετεί την κυκλοφορία του μέσα στο 2027.

Ακολουθεί αναλυτικά το leak με το χρονοδιάγραμμα των μελλοντικών προϊόντων της Apple:

Φυσικά, όπως ισχύει με όλες τις φήμες και τις διαρροές, σας προτείνουμε να λάβετε υπόψη όλες τις παραπάνω πληροφορίες με επιφύλαξη.

Tags: