Η Ημέρα της Γυναίκας με δώρο από την Huawei

Βιαστείτε
08 Μαρτίου 2024 16:46
Η Ημέρα της Γυναίκας με δώρο από την Huawei

Η Huawei γιορτάζει την Ημέρα της Γυναίκας με το HUAWEI WATCH GT4, μαζί με ένα μοναδικό κόσμημα από τη Doukissa Nomikou Collection. Περισσότερα, στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί.

"H Huawei τιμά την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με μοναδικές προσφορές που συνδυάζουν τη σύγχρονη, έξυπνη τεχνολογία με την υψηλή αισθητική. Ανεξάρτητα από το είδος του δώρου, είτε πρόκειται για ένα κόσμημα τεχνολογίας που προσφέρει στιλ και λειτουργικότητα, είτε για ένα κομψό smartphone ή ένα laptop με εξαιρετικές επιδόσεις, η Huawei δημιουργεί δώρα γεμάτα αγάπη και φροντίδα που θα φέρουν χαμόγελα στα πρόσωπα των γυναικών.

Στο πλαίσιο της Ημέρας της Γυναίκας, μπορείτε να βρείτε το HUAWEI WATCH GT4 41mm με το λευκό δερμάτινο λουράκι, αλλά και το χρυσό Milanese μπρασελέ, σε προνομιακή τιμή μαζί με ένα μοναδικό κόσμημα, με στρογγυλό μοτίφ που συμβολίζει τον κύκλο της ζωής, με χαραγμένα τα σύμβολα της αγάπης και της ειρήνης, από την Doukissa Nomikou Collection, τη συλλογή κοσμημάτων της Δούκισσας Νομικού. Η προσφορά ισχύει έως 10 Μαρτίου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Το HUAWEI WATCH GT4  μπορεί να ενσωματώνει την αισθητική των παραδοσιακών ρολογιών και την απέριττη ομορφιά ενός fashion item,  αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα smartwatch με προηγμένες λειτουργίες παρακολούθησης υγείας και φυσικής κατάστασης. Το HUAWEI WATCH GT4 κάνει ένα τολμηρό “Fashion Forward” βήμα από τα κλασικά σχέδια της σειράς GT, εισάγοντας νέα σχεδιαστικά στοιχεία, διατηρώντας, παράλληλα, τη σύγχρονη γεωμετρική αισθητική των προκατόχων του. Το HUAWEI WATCH GT4 με καντράν 41mm και με το κομψό design σαν μενταγιόν, σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε  να μοιάζει με κόσμημα.

Τα χαρακτηριστικά του HUAWEI WATCH GT4 προωθούν μια ολιστική ισορροπία μεταξύ σωματικής και ψυχικής υγείας, με μια αναβαθμισμένη και ακριβής τεχνολογία παρακολούθησης καρδιακής λειτουργίας TruSeenTM 5.5+, καθώς και λειτουργίες διαχείρισης ύπνου και άγχους. Προσθέτει επίσης ένα νέο θερμιδικό ιχνηλάτη, την λειτουργία Stay Fit, για χρήστες που χρειάζονται έναν πιο ακριβή τρόπο παρακολούθησης των θερμιδικών δαπανών τους, αλλά και τα πρωτοποριακά Activity Rings.

Επίσης, μέχρι τέλος Μαρτίου, μπορείτε να αποκτήστε το HUAWEI WATCH GT4 46mm (Black Strap, Woven Strap & Stainless Steel Strap) με έκπτωση, αλλά και το HUAWEI WATCH GT4 41mm (White Leather Strap, Gold Milanese Strap, Steel Stainless Steel Strap) σε προνομιακή τιμή.

Ο Μάρτιος ξεκινάει με τις συναρπαστικές ανοιξιάτικες προσφορές της Huawei, οι οποίες σας προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα τεχνολογίας αιχμής, φορητές συσκευές και wearables. Με τις ανοιξιάτικες προσφορές, στοχεύει να προσφέρει τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στην τεχνολογία, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να αναβαθμίσουν τον τρόπο ζωής, την παραγωγικότητα και τη συνδεσιμότητα τους. 

Μπορείτε να βρείτε το HUAWEI WATCH 4 Pro στην εκδοχή Titanium & Dark Brown και το HUAWEI WATCH 4 στην έκδοση Black, με προνομιακή τιμή, καθώς και το HUAWEI WATCH ULTIMATE στην εκδοχή Voyage Blue & Expedition Black. Παράλληλα, στα Spring Deals βρίσκεται και το HUAWEI WATCH GT3 Pro 46mm, όπως και τα  HUAWEI WATCH GT3 Active & HUAWEI WATCH GT3 Elegant White. Η Huawei προσφέρει σε προνομιακή τιμή και το HUAWEI WATCH FIT 2 στην έκδοση Silicone Strap, όπως και τα HUAWEI WATCH Fit SE και HUAWEI Band 8.

Για όσες και όσους θέλουν να ολοκληρώσουν ή να ανανεώσουν το οικοσύστημά τους, μπορούν να αποκτήσουν το HUAWEI P60 Pro, αλλά και τα HUAWEI MateBook D16 2024 και HUAWEI MateBook D 14 2023 σε χαμηλότερη τιμή.

Αναζητήστε τα Spring Deals, τα οποία προσφέρονται από το δίκτυο καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei έως 31 Μαρτίου!"

Tags: