Κάπως έτσι θα μοιάζει το νέο φθηνό iPhone της Apple

Έχουμε τα πρώτα renders
05 Μαρτίου 2024 16:35
Κάπως έτσι θα μοιάζει το νέο φθηνό iPhone της Apple

Έχουν περάσει πολλοί μήνες από τότε που ακούμε ότι η Apple ετοιμάζει ένα ολοκαίνουργιο «φθηνό» iPhone, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μάλλον μετά από τα iPhone 16. Η εταιρία φαίνεται ότι εργάζεται πυρετωδώς γι’ αυτή τη συσκευή και παίρνει το χρόνο της, χωρίς να βιάζεται για την κυκλοφορία της.

Ο λόγος γίνεται φυσικά για το iPhone SE 4ης γενιάς, από το οποίο ακούγονται διάφορα πολλούς μήνες τώρα. Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, η κυκλοφορία της συσκευής δεν αποκλείεται να καθυστερήσει και να μεταφερθεί για το 2025, καθώς η Apple προσπαθεί να εξασφαλίσει μια ικανοποιητική τιμή για την οθόνη του SE 4. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Samsung, την BOE και την κινεζική εταιρία κατασκευής panels Tienma.

Στόχος της Apple είναι να κάνει τη μετάβαση από LCD panel σε ένα OLED τεχνολογίας. Πρόκειται για ένα μεγάλο τεχνολογικό άλμα που σημαίνει ότι η οθόνη του iPhone SE 4 θα έχει πολύ καλύτερα χρώματα, με καλύτερα μαύρα και ταυτόχρονα η συσκευή θα προσφέρει και καλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας.

Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν τα πρώτα renders (πρώτες δοκιμαστικές εικόνες) που παρουσιάζουν πώς περίπου θα μοιάζει το iPhone SE 4. Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, έχουμε ένα ίδιο σώμα με το iPhone 14 (ακριβώς ίδιο είχαμε και στο iPhone 13), μόνο που στο πίσω μέρος υπάρχει μόλις μία κάμερα που τα κάνει όλα. Το τηλέφωνο κατά πάσα πιθανότητα θα έρθει και με ακριβώς το ίδιο notch.

Δείτε τις εικόνες παρακάτω:

Για την ιστορία, το iPhone SE 4, πέρα από την αναβάθμιση σε OLED οθόνη, αναμένεται να κάνει και άλλες πολύ σημαντικές σχεδιαστικές αλλαγές, υιοθετώντας την εξωτερική εμφάνιση του iPhone 14. Προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες για αυτό το τηλέφωνο και δεν ξέρουμε αν θα έχει το ίδιο notch με το iPhone 14 ή θα έρθει εν τέλει με Dynamic Island.

Τέλος, επειδή μιλάμε για ρεπορτάζ και αναφορές, καλό θα ήταν να λάβετε τις εικόνες, αλλά και όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη έως ότου ανακοινώσει το τηλέφωνο η ίδια η Apple και επίσημα.

Tags: