Επίσημο το νέο φθηνό τηλέφωνο της Samsung με τεράστια μπαταρία και Android 14

Στα 140-κάτι ευρώ!
04 Μαρτίου 2024 13:46
Επίσημο το νέο φθηνό τηλέφωνο της Samsung με τεράστια μπαταρία και Android 14

Τις τελευταίες εβδομάδες υπήρχαν διάφορες φήμες που έλεγαν ότι η Samsung θα φέρει μία ολοκαίνουργια “F” συσκευή στην Ινδία και πλέον είναι και επίσημο. Η εταιρία ανακοίνωσε το Samsung Galaxy F15, το οποίο θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Ινδία στις 11 Μαρτίου στα χρώματα Ash Black, Groovy Violet και Jazzy Green με την τιμή του να ξεκινάει περίπου από τα 144 ευρώ. 

‘Όπως έγινε γνωστό, θα υπάρξουν δύο διαφορετικές εκδόσεις, μία με 4GB στη μνήμη RAM και 128GB στον αποθηκευτικό χώρο, καθώς και μία πιο μεγάλη έκδοση στα 6GB RAM και 128GB στην αποθήκευση. Η τιμή για το μεγαλύτερο μοντέλο ανέρχεται στα 161 ευρώ. 

Το Galaxy F15 έχει μία AMOLED οθόνη στις 6.6 ίντσες με ανάλυση 1080x2340, 90Hz στο ρυθμό ανανέωσης για ομαλότερη κίνηση, καθώς και μία selfie κάμερα σε μορφή σταγόνας στα 13MP στο πάνω μέρος. Επίσης, στο εσωτερικό του βρίσκουμε τον Dimensity 6100+ SoC της MediaTek, ενώ όσον αφορά το πίσω μέρος και εδώ έχουμε μια τριπλέτα καμερών. 

Αναλυτικότερα, ο κεντρικός αισθητήρας ανέρχεται στα 50MP και υπόσχεται πολύ καλές επιδόσεις, ενώ θα βρείτε και μία ultra-wide κάμερα στα 5MP και μία 2MP για macro λήψεις. Στο πλαϊνό μέρος της συσκευής υπάρχει ο σένσορας για το δακτυλικό αποτύπωμα για να ξεκλειδώνετε τη συσκευή. 

Όσον αφορά την μπαταρία, αυτή φτάνει τα 6.000mAh και υποστηρίζει 25W γρήγορη φόρτιση, αν και δεν υπάρχει μέσα στο κουτί ο φορτιστής. Τέλος, το τηλέφωνο τρέχει απευθείας με το One UI 6 που είναι βασισμένο στο Android 14. 

Να σημειωθεί, ότι κατά πάσα πιθανότητα, το Galaxy F15 θα έρθει με διαφορετική ονομασία- διαφορετική εκδοχή στην Ευρώπη και συνάμα στην Ελλάδα. Οπότε, για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: