Ημερομηνία και πρώτες εικόνες για το Samsung Galaxy Z Fold 6

Μεγάλη διαρροή
02 Μαρτίου 2024 21:48
Ημερομηνία και πρώτες εικόνες για το Samsung Galaxy Z Fold 6

Χάρη στο μέσο SmartPrix και τον γνωστό leaker OnLeaks έχουμε πλέον την πρώτη ανεπίμιση ματιά στο επερχόμενο Samsung Galaxy Z Fold 6, το οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες τους αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στο καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, στα φώτα της δημοσιότητας δόθηκαν διάφορες render εικόνες υψηλής ανάλυσης που παρουσιάζουν την εξωτερική εμφάνιση της συσκευής. Τα renders αποκαλύπτουν μια εντυπωσιακή μεταμόρφωση στη φιλοσοφία του σχεδιασμού. Το νέο μοντέλο αναμένεται να αφήσει στο παρελθόν τις πιο στρογγυλεμένες άκρες του προκατόχου του, του Galaxy Z Fold 5, με περισσότερες γωνίες και γενικότερα πιο τετραγωνισμένη αισθητική, όπως είδαμε και στο Galaxy S24 Ultra. 

Οι διαστάσεις του Galaxy Z Fold 6 αναμένεται να είναι 153,5 x 132,5 x 6,1 χιλιοστά όταν ξεδιπλώνεται, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι ελαφρώς κοντύτερο και πιο ‘wide’ σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο. Η κύρια οθόνη αναμένεται να έχει διαγώνιο 7,6 ιντσών και θα πλαισιώνεται από μια ακόμη των 6,2 ιντσών στην έξω πλευρά. Ο συνδυασμός αυτός υπόσχεται μια ικανοποιητική εμπειρία είτε η συσκευή είναι ανοιχτή είτε κλειστή. Παρά τις αλλαγές στο σχεδιασμό όμως, η συσκευή θα διατηρεί αρκετά γνώριμα χαρακτηριστικά, όπως η τριπλή διάταξη της κάμερας, οι δύο γρίλιες ηχείων και η οικεία θέση των κουμπιών έντασης ήχου και κλειδώματος.

Φυσικά, οι επίσημες προδιαγραφές δεν έχουν επιβεβαιωθεί, αλλά το SmartPrix μεταφέρει πως το Galaxy Z Fold 6 θα είναι εξοπλισμένο με το Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy chipset, σε διαμορφώσεις με έως και 16GB RAM και 1TB αποθηκευτικού χώρου. Και οι δύο οθόνες αναμένεται να είναι OLED με ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Τέλος, το σύστημα των καμερών ενδέχεται να δει σημαντικές αναβαθμίσεις με έναν καλύτερο κεντρικό αισθητήρα των 50 megapixel.

Προφανώς, προτείνετε να λάβετε υπόψη όλες τις πληροφορίες αυτές με επιφύλαξη, καθώς η επίσημη αποκάλυψη από τη Samsung αναμένεται να γίνει στο Unpacked σόου της τον Ιούλιο.

Tags: