Ποια iPhone προτιμούν όσοι κάνουν τη μετάβαση από το Android;

Τα απλά ή τα Pro;
01 Μαρτίου 2024 14:12
Ποια iPhone προτιμούν όσοι κάνουν τη μετάβαση από το Android;

Μία νέα έρευνα ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας που επικεντρώνεται στα τηλέφωνα που προτιμάει ο κόσμος όταν κάνει τη μετάβαση από Android σε iPhone. Μπορεί οι περισσότεροι να νομίζουν ότι ο κόσμος επιλέγει πιο πολύ τα Pro μοντέλα της εταιρίας, αλλά αυτό μάλλον δεν ισχύει. 

Σύμφωνα με το CIRP, τα iPhone 14 και iPhone 14 Plus είναι τα πιο δημοφιλή τηλέφωνα όταν κάνει κάποιος τη μετάβαση από Android. Ο αριθμός που προτιμάει αυτά τα smartphones ανέρχεται στο 26%, ενώ το ποσοστό των Pro συσκευών είναι στο 25%. 

Το πιο ενδιαφέρον αυτής της νέας έρευνας, είναι ότι ο κόσμος δεν προτιμάει τις πιο πρόσφατες συσκευές της Apple, τα iPhone 15, αλλά παλιότερες συσκευές, έτσι ώστε να εξοικονομήσει χρήματα.  

Αυτό θα μπορούσε να οφείλεται όπως λέει το wccftech στο γεγονός ότι τα άτομα που μεταβαίνουν στην Apple από το Android χρησιμοποιούν budget ή μεσαίας κατηγορίας Android τηλέφωνα και, επομένως, αυτή η αναβάθμιση είναι ήδη επαρκής. Παρ’ όλα αυτά, τα iPhone 15 βρίσκονται στο 12% των προτιμήσεων του κόσμου. 

Τέλος, όπως αναφέρει η έρευνα, την περσινή χρόνια, ο κόσμος αγόραζε ακόμη πιο παλιά τηλέφωνα της Apple, όπως είναι το iPhone 12 ή το iPhone SE 3ης γενιάς.  

Εσείς έχετε κάνει ποτέ τη μετάβαση από Android σε iPhone και το αντίστροφο; Πείτε μας στα σχόλια.