Τα iPhone που αναμένεται να αναβαθμιστούν στο iOS 18

Ποια τηλέφωνα θα μείνουν πίσω σύμφωνα με νέα φήμη;
27 Φεβρουαρίου 2024 19:26
Τα iPhone που αναμένεται να αναβαθμιστούν στο iOS 18

Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει το iOS 18 κατά τη διάρκεια του WWDC αυτόν τον Ιούνιο και σύμφωνα με διάφορες φήμες, θα είναι το μεγαλύτερο update που θα έχουν δει τα iPhone εδώ και χρόνια. Τώρα, μια νέα αναφορά έρχεται στα φώτα της δημοσιότητας που αποκαλύπτει ποια iPhones θα λάβουν την ενημέρωση και ουσιαστικά ποια θα μείνουν πίσω. 

Η λίστα με τις συσκευές που θα μπορούν να αναβαθμιστούν στο iOS 18 δημοσιεύθηκε αρκετά στο X (πρώην Twitter), αλλά λίγο αργότερα διαγράφηκε. Ωστόσο, το MacRumors έχει τη λίστα, η οποία ήρθε στα φώτα από έναν λογαριασμό που έχει πέσει μέσα σε πολλές διάφορες φήμες στο παρελθόν που αφορά παλιότερα iOS updates. 

Σύμφωνα πάντα με τις φήμες, τα iPhones που θα μπορούν να αναβαθμιστούν στο iOS 18 είναι τα εξής: 

iPhone 15 

iPhone 15 Plus 

iPhone 15 Pro 

iPhone 15 Pro Max 

iPhone 14 

iPhone 14 Plus 

iPhone 14 Pro 

iPhone 14 Pro Max 

iPhone 13 

iPhone 13 mini 

iPhone 13 Pro 

iPhone 13 Pro Max 

iPhone 12 

iPhone 12 mini 

iPhone 12 Pro 

iPhone 12 Pro Max 

iPhone 11 

iPhone 11 Pro 

iPhone 11 Pro Max 

iPhone XS 

iPhone XS Max 

iPhone XR 

iPhone SE (2nd generation) 

iPhone SE (3rd generation) 

Να σημειωθεί ότι μιλάμε για φήμες και όχι για κάποια επίσημη λίστα της Apple, οπότε καλό θα ήταν να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη, καθώς όπως θα διαπιστώσατε και εσείς, το iOS 18 θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα iPhones που έχουν εγκατεστημένο το iOS 17. Το περίεργο αυτής της λίστας είναι ότι η Apple αφήνει σχεδόν πάντα πίσω της ορισμένες παλιές συσκευές σε μελλοντικά iOS updates. 

Για παράδειγμα, τα iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone SE 1ης γενιάς και όλα τα προγενέστερά τους δεν μπορούσαν να αναβαθμιστούν στο iOS 17. Αυτό σημαίνει, ότι θα μπορούσε κάλλιστα το iPhone XR και το iPhone XS για παράδειγμα, να μην αναβαθμιστούν στο iOS 18. 

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: