Το iPhone 16 Pro θα κερδίσει το καλύτερο χαρακτηριστικό της κάμερας του iPhone 15 Pro Max!

Νέα επιβεβαίωση για ένα χαρακτηριστικό που θα το κάνει να ξεχωρίζει
27 Φεβρουαρίου 2024 19:12
Το iPhone 16 Pro θα κερδίσει το καλύτερο χαρακτηριστικό της κάμερας του iPhone 15 Pro Max!

Μια νέα επιβεβαίωση έρχεται από το μέτωπο των φημών για τα iPhone 16 πως τα επερχόμενα Pro μοντέλα θα είναι πιο αναβαθμισμένα από ότι τα αντίστοιχα περσινά και σε σύγκριση με τους προκατόχους τους, όσον αφορά τον τομέα των καμερών. 

H εταιρία αναλύσεων Trendforce μέσα από νέα της έκθεση που εστιάζει στην αγορά των φακών των smartphones έκανε λόγο πως το iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max θα έρθουν εξοπλισμένα με την tetraprism κάμερα του iPhone 15 Pro Max, η οποία προσφέρει το 5x οπτικό ζουμ. Η ταϊβανέζικη εταιρία επιβεβαίωνει τα ρεπορτάζ και τις φήμες που μετέδωσαν εξίσου έγκυρα μέσα, όπως το Macrumors και ο Ming-Chi Kuo, πως το iPhone 16 Pro θα κερδίσει ένα από τα δυνατότερα χαρακτηριστικά της κάμερας του iPhone 15 Pro Max

Η έκθεση αναφέρει χαρακτηριστικά ότι: "Μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία του iPhone 15 Pro Max με τον αποκλειστικό Tetraprism τηλεφακό ζουμ, ο κλάδος αναμένεται να δει αύξηση στην υιοθέτηση περισκοπικών φακών. Η Apple σχεδιάζει να φέρει αυτή την προηγμένη αναβάθμιση hardware στο iPhone 16 Pro, καθιστώντας την προσιτή σε περισσότερους χρήστες της σειράς Pro." 

Να αναφέρουμε ότι τον tetraprism φακό τον διέθετε μόνο το iPhone 15 Pro Max, καθώς το απλό iPhone 15 Pro διαθέτει τον 3x φακό παρόμοιο με αυτά των iPhone 14 Pro και Pro Max. Παράλληλα, φημολογείται ότι το iPhone 16 Pro θα κυκλοφορήσει με μεγαλύτερη οθόνη 6.3 ιντσών σε σχέση με τις 6.1 ίντσες του 15 Pro, γεγονός το οποίο συνδέεται με το γενικότερο μεγαλύτερο μέγεθος της συσκευής, το οποίο θα μπορέσει να χωρέσει εσωτερικά τον tetraprism φακό. 

Tags: