iPhone SE 4: Έχουμε νέα για τα χαρακτηριστικά και την κυκλοφορία

Ετοιμάζεται το έδαφος για το νέο οικονομικό μοντέλο της Apple
16 Φεβρουαρίου 2024 20:22
iPhone SE 4: Έχουμε νέα για τα χαρακτηριστικά και την κυκλοφορία

Ολοκαίνουργιες πληροφορίες για το iPhone SE 4, το επερχόμενο οικονομικό μοντέλο που σκοπεύει να κυκλοφορήσει η Apple, μόλις ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας από ένα ρεπορτάζ του αξιόπιστου δημοσιογραφικού μέσου The Elec.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το μέσο επισημαίνει ότι η κυκλοφορία της συσκευής δεν αποκλείεται να καθυστερήσει και να μεταφερθεί για το 2025, καθώς η Apple προσπαθεί να εξασφαλίσει μια ικανοποιητική τιμή για την οθόνη του SE 4. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Samsung, την BOE και την κινεζική εταιρία κατασκευής panels Tienma. Στόχος της Apple είναι να κάνει τη μετάβαση από LCD panel σε ένα OLED τεχνολογίας.

Πρόκειται για ένα μεγάλο τεχνολογικό άλμα που σημαίνει ότι η οθόνη του iPhone SE 4 θα έχει πολύ καλύτερα χρώματα, με καλύτερα μαύρα και ταυτόχρονα η συσκευή θα προσφέρει και καλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας. Μιας και η οθόνη είναι ένα από τα ακριβότερα εξαρτήματα σε ένα smartphone, η Apple προσπαθεί να ρίξει την τιμή ανά panel σε κάτω από $30. Αυτή τη στιγμή η καλύτερη προσφορά είναι αυτή της Samsung, ακριβώς στα $30, με τα panels της BOE να κοστίζουν $35 και της κινεζικής Tienma $40 το ένα.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του μέσου, η τιμή που στοχεύει η Apple για το panel ανέρχεται στο ένα τρίτο της τιμής του αντίστοιχου panel του iPhone 15.

Για την ιστορία, το iPhone SE 4, πέρα από την αναβάθμιση σε OLED οθόνη, αναμένεται να κάνει και άλλες πολύ σημαντικές σχεδιαστικές αλλαγές, υιοθετώντας την εξωτερική εμφάνιση του iPhone 14.

Tags: