iPhone 16 Pro Max: Τι αποκαλύπτουν οι νέες φήμες για την μπαταρία του;

Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και εσωτερικό χώρο ανάμεσα στα νέα τους χαρακτηριστικά
13 Φεβρουαρίου 2024 18:37
iPhone 16 Pro Max: Τι αποκαλύπτουν οι νέες φήμες για την μπαταρία του;

Απέχουμε περίπου 7 μήνες μέχρι την παρουσίαση της σειράς μοντέλων iPhone 16 και οι φήμες που προέρχονται για αυτά από την αλυσίδα παραγωγής της Apple, μας δίνουν συνεχώς ζουμερές λεπτομέρειες για τα νέα τους χαρακτηριστικά. 

Ανάμεσα στις νεότερες φήμες που κυκλοφορούν είναι πως το iPhone 16 Pro Max θα φέρει την μεγαλύτερη μπαταρία από κάθε άλλο iPhone στην ιστορία, με αποτέλεσμα να διαθέτει και τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από όλα. Αυτή τη στιγμή η Apple διαφημίζει ότι η μπαταρία του iPhone 15 Pro Max κρατάει για 29 ώρες χρήσης και εικάζεται ότι το iPhone 16 Pro Max θα ξεπεράσει τις 30 ώρες χρήσης για πρώτη φορά. Τις πληροφορίες αυτές μεταφέρει το MacRumors από το blog του κορεάτη "Naver", ο οποίος είχε αναφέρει επίσης ότι η οθόνη του iPhone 16 Pro θα μεγαλώσει από τις 6.1" στις 6.3" ίντσες. 

Σε προηγούμενή του αναφορά είχε δηλώσει ότι το iPhone 16 Pro Max θα διαθέτει 5% μεγαλύτερη μπαταρία στα 4.676mAh, και μπορεί αριθμητικά να είναι μια ελάχιστη βελτίωση, αυτή θα επωφελήσει πολύ παραπάνω το επόμενο high-end μοντέλο iPhone λόγω και της διαχείρισης που κάνει το iOS. Επίσης, ο ίδιος insider αναφέρει ότι θα ανέβει η χωρητικότητά τους για πρώτη φορά στα 2TB, χάρις τις νέες NAND flash μνήμες, ενώ θα έρχεται με το Α18 Pro chip και 8GB RAM

Tags: