Επίσημο το νέο τηλέφωνο της TCL με Helio επεξεργαστή και 50MP κάμερα

Η νέα πρόταση της εταιρίας
12 Φεβρουαρίου 2024 16:05
Επίσημο το νέο τηλέφωνο της TCL με Helio επεξεργαστή και 50MP κάμερα

Η TCL ανακοίνωσε πρόσφατα ένα ακόμη τηλέφωνο που έρχεται με την ονομασία TCL 505, το οποίο έχει σχεδόν τον ίδιο σχεδιασμό με την 50 σειρά που είδαμε τον περασμένο Ιανουάριο.

Η συσκευή φέρνει μία IPS LCD HD+ οθόνη στις 6.75 ίντσες που υποστηρίζει παράλληλα και 90Hz στο ρυθμό ανανέωσης για ομαλότερη κίνηση. Όσον αφορά τον επεξεργαστή, δεν έχουμε κάποιο Snapdragon, αλλά τον Helio G36, 4GB στη μνήμη RAM και 128GB στον αποθηκευτικό χώρο. Ο χώρος μπορεί να επεκταθεί χάρις στην microSD κάρτα.

Στο πίσω μέρος υπάρχει μία κεντρική κάμερα που «κάνει όλες τις δουλειές» στα 50MP, αλλά και έναν δεύτερο φακό στα 2MP που θα βελτιώνει το βάθος στις λήψεις σας. Μπροστά υπάρχει μία selfie κάμερα τυπικών επιδόσεων στα 5MP.

Το τηλέφωνο τρέχει απευθείας με το Android 14, ενώ η μπαταρία του ανέρχεται στα 5.010mAh που υπόσχεται μια μέρα χρήσης και φορτίζει με 10W φορτιστή που θα βρείτε μέσα στο κουτί. Το TCL 505 θα κυκλοφορήσει σε Ocean Blue και Space Grey χρωματισμούς, αλλά προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει στα μέρη μας, αλλά ούτε πόσο θα κοστίζει.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το smartphone πατώντας εδώ.

Tags: