YouTuber έφτιαξε το καλύτερο real-life PokeDex που υπάρχει! (BINTEO)

Θα εύχεστε να υπήρχαν Pokémon στον πραγματικό κόσμο...
10 Φεβρουαρίου 2024 12:39
YouTuber έφτιαξε το καλύτερο real-life PokeDex που υπάρχει! (BINTEO)

Αν βλέπατε τα Pokemon μικροί στην τηλεόραση και παίζατε μανιωδώς τις "κασέτες" στα φορητά της Nintendo, τότε σίγουρα θα είχατε ονειρευτεί να ήσασταν εκπαιδευτές και να είχατε ένα κανονικό, αληθινό PokeDex, τη συσκευή-βοηθό των εκπαιδευτών για κάθε πλάσμα που κυκλοφορεί στον κόσμο αυτόν. 

Κι όμως ένας YouTuber κατάφερε και έφτιαξε το δικό του, πραγματικό Pokedex το οποίο ενσωματώνει και μια τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ) χάρις το ChatGPT στο εσωτερικό του ώστε να θυμίζει ακόμη περισσότερο αυτό των Pokemon. 

Ο λόγος για τον ταλαντούχο "Abe's Projects" ο οποίος έχει γίνει viral τις τελευταίες μέρες έχοντας αφήσει άφωνη την κοινότητα των Pokemon με την δημιουργία του. Στο βίντεο που ανήρτησε καταγράφει όλη τη διαδικασία κατασκευής του Pokedex του από τον σχεδιασμό, την 3D εκτύπωσή του, τον προγραμματισμό του και όλα τα λάθη και τα προβλήματα που ξεπέρασε μέχρι να το δοκιμάσει. 

Αφότου τελείωσε τα πάντα πήγε να το δοκιμάσει βάζοντας μπροστά μια φιγούρα ενός Piplup (γιατί δυστυχώς δεν υπάρχουν πραγματικά Pokemon εκεί έξω) την οποία αναγνώρισε κανονικά μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα, αλλά και ένα Raichu που το αναγνώρισε μέσα από μια φωτογραφία στην οθόνη του υπολογιστή του.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο παρακάτω: