iPhone SE: Κάπως έτσι θα μοιάζει το επόμενο “φθηνό” τηλέφωνο της Apple (ΦΩΤΟ)

Οι φήμες για το iPhone SE 4ης γενιάς συνεχίζονται
09 Φεβρουαρίου 2024 11:17
iPhone SE: Κάπως έτσι θα μοιάζει το επόμενο “φθηνό” τηλέφωνο της Apple (ΦΩΤΟ)

Ακούγεται εδώ και καιρό ότι η Apple ετοιμάζει μία ακόμη “φθηνή” έκδοση των iPhone. Ο λόγος γίνεται για το επόμενο μοντέλο του iPhone SE (4ης γενιάς), το οποίο φαίνεται ότι βρίσκεται ακόμη υπό ανάπτυξη στην εταιρία. Παρόλο που υπήρχαν φήμες στις αρχές του 2023, ότι η Apple δε θα ξανά φέρει φθηνή έκδοση των iPhone, τον περασμένο Δεκέμβριο είχε ακουστεί ότι όχι μόνο κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αλλά ότι το iPhone SE 4 θα έχει την ίδια μπαταρία με το iPhone 14.

Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μια νέα εικόνα που παρουσιάζει πως περίπου θα μοιάζει το νέο iPhone SE, το οποίο παρόλο που θα φέρνει τον ίδιο σχεδιασμό με το iPhone XR, θα προσφέρει τελικά -όπως λένε οι φήμες- Dynamic Island, αντί για το notch.

Η Apple, παρ’ όλα αυτά, θα παραμείνει με μία μόνο κάμερα στο iPhone SE 4, η οποία είναι αρκετά διαφορετική σε σχέση με αυτή του XR, αφού όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, μοιάζει περισσότερο με το σχεδιασμό και την διάταξη που ακούμε ότι θα έχουν τα iPhone 16.

Δείτε την εικόνα παρακάτω:

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει ή ποια τιμή θα έχει το iPhone SE 4, καθώς δεν έχει ανακοινωθεί καν επίσημα από την Apple. Διάφορα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι θα μπορούσε να καταφθάσει μέσα στο 2025, λίγους μήνες μετά το λανσάρισμα των iPhone 16.

Tags: