OnePlus X στις 29 Οκτωβρίου και πιθανά specs

Εμφανίστηκαν στο Amazon Ινδίας
14 Οκτωβρίου 2015 20:12
OnePlus X στις 29 Οκτωβρίου και πιθανά specs

Σε χθεσινή ανάρτησή μας είχαμε αναφέρει ότι το OnePlus X είχε περάσει από πιστοποίηση TENAA, μαθαίνοντας και τα χαρακτηριστικά της συσκευής.

Σήμερα είδαμε ότι η OnePlus ανάρτησε στο Twitter ένα teaser, το οποίο μας δείχνει ότι στις 29 Οκτωβρίου θα παρουσιάσει επίσημα στο Λονδίνο τη νέα της συσκευή.

Πέρα όμως από αυτό, έκανε την εμφάνισή του στο διαδίκτυο και ένα screenshot από το ινδικό Amazon, που δείχνει την επερχόμενη συσκευή της OnePlus, με την ονομασία OnePlus mini. Έτσι, εκτός από την ονομασία της συσκευής μαθαίνουμε και τα χαρακτηριστικά της, τα οποία είναι λίγο διαφορετικά από αυτά που είχαμε αναφέρει στη προηγούμενη ανάρτησή μας.

Σύμφωνα λοιπόν με το screenshot, βλέπουμε ότι η νέα συσκευή θα έχει οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης Full HD, με τεχνολογία ClearForce της Synaptic και προστασία Gorilla Glass 3. Ακόμη θα φοράει ένα octa-core MediaTek MT6795 SoC, με 2GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία θα αγγίζει τα 2.450mAh και θα τρέχει το OxygenOS 3.0 της OnePlus, το οποίο θα βασίζεται στο Android 6.0 Marshmallow.

Άλλες φήμες κάνουν λόγο για το ότι θα έχει κύρια κάμερα στα 13MP με αισθητήρα Sony IMX258, χωρίς την ύπαρξη οπτικής σταθεροποίησης. Θα έχει πιστοποίηση IP67, NFC, ραδιόφωνο FM, IR Bluster, μπροστινά ηχεία και αφαιρούμενα StyleSwap cover.

Τέλος να πούμε, ότι έχουν μείνει μερικές βδομάδες ακόμη μέχρι την επίσημη παρουσίαση της νέας συσκευής της OnePlus, όπου και θα μάθουμε την κανονική ονομασία της αλλά και τα πλήρη χαρακτηριστικά της.