Τι γίνεται αν σας πέσει κάτω το Apple Vision Pro; (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα drop tests ξεκίνησαν!
04 Φεβρουαρίου 2024 11:55
Τι γίνεται αν σας πέσει κάτω το Apple Vision Pro; (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Apple Vision Pro κυκλοφορεί εδώ και μέρες στην Αμερική με τιμή που αγγίζει τα $3.500 και διάφορους ανθρώπους που κυκλοφορούν έξω στους δρόμους με αυτά. Ωστόσο, πόσο αντέχει το νέο προϊόν της Apple; Την απάντηση έρχεται τώρα να δώσει το γνωστό YouTube κανάλι με το όνομα “Apple Track”, το οποίο είπε να το περάσει από test.

Το συγκεκριμένο κανάλι ανέβασε ένα νέο βίντεο στο YouTube και προσπαθεί να δει πόσο πολύ αντέχει το headset της Apple. Το βίντεο παρέχει μερικές πολύτιμες πληροφορίες για τη γενική ανθεκτικότητα της συσκευής και παρόλο τις γρατζουνιές στο τζάμι μπροστά από τις πτώσεις που υπέστη, το Apple Vision Pro ήταν σε καλή κατάσταση και πλήρως λειτουργικό.

Ο οικοδεσπότης του βίντεο έμεινε έκπληκτος από την αρχή, αφού περίμενε ότι το τζάμι μπροστά θα ραγίσει από την πρώτη πτώση, όμως αυτό δεν έγινε. Το τζάμι ράγισε πλήρως μετά την όγδοη προσπάθεια στα “extreme drop tests” που έκανε αφήνοντάς τον με το στόμα ανοιχτό όταν ανακάλυψε ότι πίσω από αυτό το τζάμι, οι κάμερες και όλα τα υπόλοιπα λειτουργούσαν κανονικά.

Για την ιστορία, ο πρώτος “χωροταξικός υπολογιστής” της Apple είναι διαθέσιμος πλέον προς αγορά στις ΗΠΑ στην τιμή των $3.499. Η διάθεση του Vision Pro του σε άλλες χώρες δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αλλά φήμες μιλάνε για αργοπορημένη κυκλοφορία εκτός ΗΠΑ εξαιτίας της περιορισμένης παραγωγής. Έτσι, υπάρχουν φήμες για κυκλοφορία σε Ηνωμένο Βασίλειο και Καναδά μέχρι το τέλος του 2024, ενώ στην Ευρώπη μπορεί να έρθει μέσα στο 2025.

Περισσότερα για όλες τις λειτουργίες του μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Δείτε το βίντεο παρακάτω.