Τι είναι το Master Mode που έφτασε στο OnePlus 12; (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Με το πρώτο του update
01 Φεβρουαρίου 2024 10:44
Τι είναι το Master Mode που έφτασε στο OnePlus 12; (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το OnePlus 12 κυκλοφόρησε στις διεθνείς αγορές την προηγούμενη εβδομάδα και τώρα ξεκίνησε να δέχεται την πρώτη του αναβάθμιση, η οποία είναι μόλις 27MB και περιέχει το περίφημο Master Mode. Ταυτόχρονα, δέχεται και μία δεύτερη αναβάθμιση η οποία έχει μέγεθος 6.5GB, η οποία αναφέρει πως περιέχει επίσης το Master Mode, αλλά και το ProXDR για την εφαρμογή Photos της Google.

Το Master Mode αποτελεί ένα ακόμα mode που προστίθεται στην εφαρμογή της κάμερας. Βρίσκεται στην αριστερή πλευρά των επιλογών εναλλαγής των modes της κάμερας και επιτρέπει στους χρήστες να ενεργοποιήσουν την επιλογή για καταγραφή RAW αρχείου. Μέσω της επιστήμης χρωμάτων της Hasselblad, οι χρήστες έχουν τον πλήρη έλεγχο των παραμέτρων της κάμερας και μπορούν να ρυθμίσουν την αντίθεση, τον κορεσμό των χρωμάτων, την ευκρίνεια και το βινιέτ ΠΡΙΝ να καταγράψουν μία εικόνα. Επιτρέπει επίσης στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε ρυθμίσεις όπως το ISO, την ταχύτητα του κλείστρου και άλλα.

Στα υπόλοιπα της αναβάθμισης, έχει βελτιωθεί το ποσοστό επιτυχίας του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, καθώς και η σταθερότητα και η συμβατότητα του WiFi, του NFC και του Bluetooth.