Προ των πυλών νέα iPad Pro και MacBook Air μοντέλα του 2024 με M3 επεξεργαστή

Νέο ρεπορτάζ του Bloomberg ρίχνει φως στα σχέδια της Apple
30 Ιανουαρίου 2024 00:51
Προ των πυλών νέα iPad Pro και MacBook Air μοντέλα του 2024 με M3 επεξεργαστή

Φως στην γραμμή παραγωγής της Apple και τα σχέδια για τους επόμενους μήνες της ρίχνει ο Mark Gurman στο ρεπορτάζ του στο Bloomberg και πιο συγκεκριμένα για τα επόμενα iPad Pro και MacBook Air μοντέλα του 2024. 

Όπως αναφέρει στην ειδική του στήλη "Power On" ο Gurman αποκαλύπτει ότι τα νέα iPad Pro και MacBook Air μοντέλα με M3 επεξεργαστή κατασκευάζονται αυτόν τον καιρό στη γραμμή παραγωγής της εταιρίας του Κουπερτίνο, με σκοπό να κυκλοφορήσουν προς τα τέλη Μαρτίου. Τα νέα iPad Pro του 2024 θα είναι ανασχεδιασμένα και θα φέρουν OLED οθόνες πέραν του ολοκαίνουργιου M3 chip, κατι που αναμένεται να αυξήση τη διάρκεια μπαταρίας τους, ενώ ακούγεται ότι θα τα συνοδεύσουν νέα αξεσουάρ όπως ένα καινούργιο Magic Keyboard με αλουμινένια βάση, αλλά και μια οριζόντιας διάταξης μπροστινή κάμερα. 

Παράλληλα, ολόκληρη η σειρά προϊόντων iPad θα φρεσκαριστεί για το 2024 καθώς όλο το 2023 δεν υπήρξε καμία ενημέρωση από την Apple. Έτσι αναμένεται επίσης να έρθουν αναβαθμισμένα iPad Air και ένα iPad Air 5ης γενιάς με μεγαλύτερη 12.9 ιντσών οθόνη.

Όσο για τα Macbook εκεί αναμένονται δύο νέα μοντέλα των 13 και 15 ιντσών MacBook Air με M3 επεξεργαστές. Σε αυτά αναμένεται να διατηρηθεί ο ίδιος σχεδιασμός και απλώς θα αναβαθμιστεί εντός με το νέο M3 chip που είδαμε στα πρόσφατα MacBook Pro 14-16" στα τέλη του 2023.