Επίσημο το νέο OnePlus τηλέφωνο με ελκυστική τιμή και καλές επιδόσεις

Αυτό είναι το επόμενο budget Nord τηλέφωνο
29 Ιανουαρίου 2024 19:15
Επίσημο το νέο OnePlus τηλέφωνο με ελκυστική τιμή και καλές επιδόσεις

Η OnePlus ετοιμάζει μία ακόμη συσκευή που θα έρθει να εμπλουτίσει την ήδη μεγάλη “Nord” σειρά της. Ο λόγος γίνεται για το OnePlus Nord N30 SE 5G που έρχεται με επεξεργαστή από την MediaTek, 4GB στη μνήμη RAM και 128GB στον αποθηκευτικό χώρο.

Το τηλέφωνο έχει στο εσωτερικό του τον Dimensity 6020 έναν “OK” επεξεργαστή για εκείνους που δε ζητούν πολλά, ενώ προσφέρει και μία οθόνη TLPS LCD σε Full HD+ ανάλυση που αγγίζει τις 6.72 ίντσες. Όσον αφορά τις κάμερες, ο κεντρικός φακός είναι στα 50MP, ενώ θα βρείτε και έναν 2MP τυπικών επιδόσεων σένσορα που θα βελτιώνει το βάθος στις λήψεις σας. Επίσης υπάρχει και μία απλή selfie κάμερα στα 8MP.

Το smartphone τρέχει με το OxygenOS 13.1 που βασίζεται στο Android 13, ενώ παράλληλα η μπαταρία ανέρχεται στα 5.000mAh που μπορεί να φορτίσει με 33W SuperVOOC, δηλαδή τη γρήγορη φόρτιση της εταιρίας.

Εσείς, θα μπορείτε να προμηθευτείτε το OnePlus Nord N30 SE 5G σε δύο χρωματισμούς Cyan Sparkle και Black Satin μέσα από το επίσημο site της OnePlus Global. Η τιμή του ξεκινάει από τα 163 δολάρια, αν και προς το παρόν δεν έχει μπει η τιμή του τηλεφώνου από το ευρωπαϊκό site της OnePlus. Η συσκευή πωλείται ήδη σε διάφορες περιοχές και κατά πάσα πιθανότητα θα ανοίξει η “buy now” επιλογή και στα μέρη μας τις επόμενες ώρες.

Tags: