Η Apple προωθεί την “τεράστια μπαταρία” του iPhone 15 Plus στο νέο διαφημιστικό βίντεό της

Μπαταρία που διαρκεί για ώρες λέει η εταιρία
23 Ιανουαρίου 2024 11:53
Η Apple προωθεί την “τεράστια μπαταρία” του iPhone 15 Plus στο νέο διαφημιστικό βίντεό της

Η Apple κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουργιο βίντεο στο επίσημο κανάλι της στο YouTube, το οποίο επικεντρώνεται για ακόμη μια φορά στο iPhone 15 Plus. Με τίτλο “One More”, το νέο διαφημιστικό έχει μικρή διάρκεια και προωθεί την τεράστια μπαταρία της συσκευής.

Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο διαφημιστικό βίντεο, σαν αυτά που μας έχει συνηθίσει η Apple τα τελευταία χρόνια, στο οποίο ένας άντρας κρατάει στα χέρια του το iPhone 15 Plus και προσπαθεί να βγάλει βίντεο ένα παιδί. Αυτό το παιδί θέλει να σπάσει ένα ξύλο με το χέρι του, αλλά φαίνεται να μην τα καταφέρνει. Έτσι, οι ώρες περνάνε και ο άντρας συνεχίζει να τραβάει βίντεο μέχρι το βράδυ, θέλοντας έτσι να πει στο κοινό, ότι το τηλέφωνο μένει ανοιχτό για ώρες.

Η περιγραφή του βίντεο της Apple αναφέρει τα εξής: Πολύ μεγάλη μπαταρία που διαρκεί ασταμάτητα. Χαλαρώστε, είναι το iPhone 15 Plus.

Η Apple συνεχίζει να προωθεί την Plus συσκευή της, η οποία είναι η πιο αδύναμη σε πωλήσεις τα τελευταία χρόνια και το βίντεο που θα βρείτε εντός του άρθρου είναι το δεύτερο μέσα σε λίγο μόνο καιρό που διαφημίζει την μπαταρία της συσκευής. Η Apple είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι το iPhone 15 Plus έχει την μεγαλύτερη διάρκεια στην μπαταρία από οποιοδήποτε άλλο iPhone.

Βρείτε το βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.

Tags: