Το vivo G2 είναι η νέα φθηνή συσκευή της εταιρίας

Δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά
20 Ιανουαρίου 2024 15:57
Το vivo G2 είναι η νέα φθηνή συσκευή της εταιρίας

Η vivo ανακοίνωσε μία ακόμη συσκευή low-budget συσκευή της που θα γίνει αρχικά διαθέσιμη στην Κίνα. Ο λόγος γίνεται για το vivo G2, το οποίο τρέχει με τον Dimensity 6020 της MediaTek, ενώ προσφέρει 5.000mAh στην μπαταρία και 90Hz στον ρυθμό ανανέωσης για ομαλεότερη κίνηση.

Πρόκειται για μία παρόμοια συσκευή με το vivo Y36i που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο στην Κίνα. Το τηλέφωνο έχει μία HD+ IPS LCD οθόνη στις 6.56 ίντσες και στο πάνω μέρος, ακριβώς κάτω από το ακουστικό ομιλίας, θα βρείτε την selfie κάμερα σε σχήμα σταγόνας.

Η μπαταρία του φορτίζει με 15W φορτιστή που θα βρείτε μέσα στη συσκευασία, ενώ το τηλέφωνο τρέχει απευθείας με το OriginOS 3, το οποίο είναι φυσικά βασισμένο στο Android 13 της Google. Όσον αφορά το πίσω μέρος του τηλεφώνου, εδώ έχουμε έναν φακό τυπικών επιδόσεων που ανέρχεται στα 13MP.

Μάλιστα, θα μπορείτε να προμηθευτείτε τη συσκευή σε διαφορετικές εκδόσεις όσον αφορά τη μνήμη RAM και τον αποθηκευτικό χώρο. Αναλυτικότερα, η πιο απλή έκδοση με 4GB RAM και 128GB στην αποθήκευση κοστίζει 168 δολάρια, ενώ θα υπάρξει και μία έκδοση με 8GB RAM και 256GB στον αποθηκευτικό χώρο με την τιμή να ανεβαίνει στα 267 δολάρια.

Ωστόσο, δε θα έχετε καμία επιλογή όσον αφορά το χρώμα, καθώς η vivo θα κυκλοφορήσει το vivo G2 μόνο σε μαύρο. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε ή αν θα έρθει στη χώρα μας, αλλά θα μπορείτε να το προμηθευτείτε από διάφορα ψηφιακά καταστήματα της Κίνας.

Tags: