iPhone 16: Τα απλά μοντέλα θα φέρουν μια πολύ σημαντική αναβάθμιση!

Σύμφωνα με έμπιστη πηγή
15 Ιανουαρίου 2024 08:48
iPhone 16: Τα απλά μοντέλα θα φέρουν μια πολύ σημαντική αναβάθμιση!

Όπως μεταφέρει το μέσο MacRumors, τα απλά iPhone μοντέλα της επόμενης γενιάς θα έρθουν στα ράφια των καταστημάτων αργότερα μέσα στη χρονιά, φέρνοντας μια πάρα πολύ σημαντική αναβάθμιση.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, οι νέες πληροφορίες για τα σχέδια της Apple ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας από τον εξαιρετικά αξιόπιστο αναλυτή Jeff Pu, ο οποίος πολλές φορές στο παρελθόν έχει προβεί σε έγκυρες αποκαλύψεις. Σε μια σημείωσή του για την Haitong International Securities λοιπόν, ο αναλυτής έκανε γνωστό πως όλα τα iPhone 16 μοντέλα θα έρχονται με 8GB RAM. Αυτό σημαίνει πως η μνήμη θα αυξηθεί στα απλά iPhones, με αποτέλεσμα καλύτερη απόδοση και πιο ομαλό multitasking.

Συγκριτικά, το μέγεθος της μνήμης RAM σε σχέση με τα τωρινά μοντέλα θα διαμορφώνεται ως εξής:

iPhone 15: 6GB
iPhone 16: 8GB

iPhone 15 Plus: 6GB
iPhone 16 Plus: 8GB

iPhone 15 Pro: 8GB
iPhone 16 Pro: 8GB

iPhone 15 Pro Max: 8GB
iPhone 16 Pro Max: 8GB

Πέρα από τη μνήμη RAM, ο αναλυτής προέβη και σε μια ακόμη ενδιαφέρουσα αποκάλυψη. Οι αναβαθμίσεις στο hardware των απλών iPhone 16 δε θα σταματήσουν εκεί, αφού σύμφωνα με τον Pu θα κάνουν τη μετάβαση και στο Wi-Fi 6E. Η συγκεκριμένη έκδοση της τεχνολογίας υποστηρίζει μεταφορά δεδομένων μέσω της 6GHz μπάντας, για πολύ υψηλότερες ταχύτητες και καλύτερη ποιότητα σήματος, με λιγότερες παρεμβολές.

Φυσικά, το αν όλα αυτά ευσταθούν θα το μάθουμε τον Σεπτέμβριο, όταν η Apple αναμένεται να αποκαλύψει και συγχρόνως να κυκλοφορήσει τα νέα της iPhone μοντέλα για φέτος.

Tags: