Το Galaxy S24 θα κάνει μια πολύ σημαντική βελτίωση στην οθόνη αφής

Και πιο συγκεκριμένα στην απόκρισή της
11 Ιανουαρίου 2024 14:02
Το Galaxy S24 θα κάνει μια πολύ σημαντική βελτίωση στην οθόνη αφής

Σε λιγότερο από μια εβδομάδα τα ολοκαίνουργια Galaxy S24 της Samsung αναμένεται επιτέλους να παρουσιαστούν και επίσημα. Καθώς το Galaxy Unpacked 2024 πλησιάζει όμως, οι διαρροές συνεχίζονται και τώρα στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές διαφάνειες που αποκαλύπτουν σχεδόν τα πάντα για τα τηλέφωνα.

Αναλυτικότερα, μέσα από μια τηλεδιάσκεψη στο Zoom φαίνεται ότι διέρρευσαν οι επίσημες marketing οδηγίες της Samsung για τα καταστήματα λιανικής. Οι τέσσερις συνολικά εικόνες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου αποκαλύπτουν μερικές πολύ σημαντικές πληροφορίες και επιβεβαιώνουν εκ νέου στοιχεία που γνωρίζαμε ήδη από άλλες διαρροές.

Ξεκινώντας, τα Galaxy S24 θα έχουν μεγαλύτερες οθόνες με πιο λεπτά bezels. Η διαγώνιος στο Ultra μοντέλο θα είναι 6.8 ίντσες, στο Plus 6,7 ίντσες και στο απλό S24 6,2 ίντσες. Μάλιστα, τα panels θα είναι έως και 48% φωτεινότερα στον ήλιο, με μέγιστη φωτεινότητα 2600 nits.

Τελικά, το απλό S24 θα φέρει τον Exynos 2400 επεξεργαστή της Samsung, με το Plus μοντέλο να έρχεται είτε με τον Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy είτε με τον Exynos 2400, ανάλογα την αγορά. Τα καλά νέα για αυτούς που προτιμούν τον επεξεργαστή της Qualcomm είναι πως το Ultra μοντέλο θα έρθει στα καταστήματα αποκλειστικά με τον Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy. Μάλιστα, από τις διαφάνειες μαθαίνουμε πως η Samsung έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ψύξη της συσκευής, με το vapor chamber να είναι αυτή τη φορά 1.9 φορές μεγαλύτερο.

Κλείνοντας, μιας από τις ενδιαφέρουσες επισημάνσεις στις διαφάνειες της Samsung αφορά την οθόνη αφής των Galaxy S24 που θα έχει φέτος μια πολύ σημαντική βελτιώση. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρίας, η απόκριση στα αγγίγματα θα είναι 12% γρηγορότερη. Αυτό ισχυρίζεται πως θα έχει ως αποτέλεσμα πιο ομαλό και ταχύτερο έλεγχο στα παιχνίδια. Όσο μικρό και αν μοιάζει το ποσοστό, η διαφορά αυτή πιθανότατα θα είναι αισθητή και στην καθημερινή χρήση, αφού η συσκευή θα αντιδρά γενικά γρηγορότερα στις επιλογές του χρήστη.