Αυτό είναι το νέο gaming router της ASUS

Με 4 κεραίες και 8 Ethernet θύρες
11 Οκτωβρίου 2015 13:33
Αυτό είναι το νέο gaming router της ASUS

Στα πλαίσια του ROG Unleashed event της ASUS που έλαβε χώρα στο San Francisco, η εταιρία αποκάλυψε διάφορες νέες προσθήκες στην ROG (Republic of Gamers) σειρά προϊόντων της. Μια τέτοια προσθήκη είναι το RT-AC88U gaming router.

Το RT-AC88U υιοθετεί την επιθετική εμφάνιση και την χρωματική παλέτα που συναντάμε στα διάφορα ROG προϊόντα. Το router είναι ικανό για μέγιστες ταχύτητες 2,1 Gbps στην συχνότητα των 5 GHz και 1 Gbps στην συχνότητα των 2,4 GHz. Μαζί με την συσκευή περιλαμβάνεται επίσης και μια δωρεάν συνδρομή στο WTFast Gamer Private Network, μια VPN (Virtual Private Network) υπηρεσία που μεταφέρει τα δεδομένα των online παιχνιδιών μέσα από τους servers της WTFast. Αυτό, μαζί με τις gigabit ταχύτητες του RT-AC88U, θα πρέπει να παρέχουν μια ομαλή και χωρίς κολλήματα gaming εμπειρία, σύμφωνα με την ASUS. Όσον αφορά την ενσύρματη σύνδεση, παρέχονται 8 gigabit Ethernet θύρες.

Τέλος, η συσκευή διαθέτει μια USB 3.0 και μια USB 2.0 θύρα για κάποιον εκτυπωτή ή NAS, ενώ μεταξύ άλλων ενσωματώνονται και χαρακτηριστικά όπως τα AiProtection, antivirus και anti-malware.

Η Asus δεν αναφέρθηκε στην τιμή του προϊόντος, αλλά περισσότερες πληροφορίες μπορούμε να περιμένουμε αργότερα το 2015 μαζί με την κυκλοφορία του.

Tags: