Έτσι θα είναι τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μικρές οι αλλαγές σε σχέση με πέρυσι
05 Ιανουαρίου 2024 11:41
Έτσι θα είναι τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Οι πρώτες mock-up εικόνες των ολοκαίνουργιων iPhone 16 Pro μοντέλων του 2024 κάνουν πλέον το γύρο του διαδικτύου. Συγκεκριμένα, αυτές δημιουργήθηκαν από το γνωστό μέσο MacRumors που ειδικεύεται σε θέματα που αφορούν τον αμερικανικό tech κολλοσό και βασίζονται στις νεότερες εμπιστευτικές πληροφορίες που έχει λάβει για τα νέα μοντέλα.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max αναμένεται να εξελιχθούν με διάφορους τρόπους σε σχέση με τους προκατόχους τους, αλλά παρόλα αυτά η εξωτερική τους εμφάνιση αναμένεται να παραμένει παρόμοια. Η βασικότερη διαφορά θα είναι η μετάβαση της Apple σε μεγαλύτερα μεγέθη οθονών, με το iPhone 16 Pro να έχει οθόνη 6,3 ιντσών και το Pro Max να διαθέτει οθόνη 6,9 ιντσών. Η αύξηση είναι αρκετά μεγάλη σε σχέση τις 6,1 και 6,7 ίντσες των τωρινών μοντέλων.

Χάρη στον περισσότερο χώρο για εσωτερικά εξαρτήματα, και τα δύο iPhone 16 Pro εικάζεται ότι θα έρχονται με την προηγμένη 5x tetraprism Telephoto κάμερα φέτος. Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό που υπήρχε μόνο στο Pro Max μοντέλο στο line-up του 2023.

Μια από τις πιο σημαντικές διαφορές στον κατά τα άλλα παρόμοιο εξωτερικό σχεδιασμό αναμένεται να είναι το επιπλέον κουμπί στη δεξιά πλευρά. Τα iPhone 16 θα διατηρήσουν το πολυλειτουργικό Action κουμπί Action που εισήχθη με τα iPhone 15 Pro, επιτρέποντας στους χρήστες να προσαρμόζουν τις λειτουργίες του. Οι χρήστες όμως είναι ήδη εξοικειωμένοι με αυτό. Η νέα προσθήκη θα είναι το Capture κουμπί, το οποίο αναμένεται να έχει δυνατότητα αναγνώρισης της πίεσης που του ασκεί ο χρήστης και θα χρησιμοποιείται για την καταγραφή βίντεο, φωτογραφιών και άλλες λειτουργίες της κάμερας.

Η επιλογή υλικού για τα iPhone 16 Pro και Pro Max δεν θα αλλάξει, αφού και πάλι θα έρχονται με τιτάνιο Grade 5, γνωστό ως "White Titanium" στην ορολογία της Apple. Για την ώρα τα πρωτότυπα χρησιμοποιούν τις υπάρχουσες χρωματικές επιλογές, αλλά υπάρχουν φήμες πως η Apple θα δώσει στους καταναλωτές μια ακόμη επιλογή με τα iPhone 16 Pro.

Ακολουθούν οι φωτογραφίες που ετοίμασε το μέσο.

Tags: