Viral Bίντεο: Άνδρας βούτηξε πάνω στην δικαστή όταν άκουσε την ποινή του

Εκατομμύρια προβολές σε όλες τις πλατφόρμες
04 Ιανουαρίου 2024 13:04
Viral Bίντεο: Άνδρας βούτηξε πάνω στην δικαστή όταν άκουσε την ποινή του

Είναι μόλις 3 Ιανουαρίου και η νέα χρονιά είχε κιόλας την πρώτη viral στιγμή της. Συγκεκριμένα, το γύρο των social media με εκατομμύρια προβολές κάνει ένα βίντεο από ένα δικαστήριο στο Λας Βέγκας των Ηνωμένων Πολιτείων. Σε αυτό, ο κατηγορούμενος φαίνεται δίχως καμία υπερβολή να πηδά πάνω την έδρα και να επιτίθεται στην δικαστή!

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο λόγος γίνεται για τον Delon Redden, ο οποίος κατηγορούνταν πως είχε προκαλέσει βαριά σωματική βλάβη σε ένα θύμα. Ο άνδρας είχε δηλώσει ένοχος, αλλά ζήτησε αναστολή. Όταν η δικαστής αρνήθηκε, εξοργίστηκε, ξεκίνησε να τρέχει στην αίθουσα και της επιτέθηκε!

Στο βίντεο της ακρόασης, το οποίο έχει γίνει δίχως υπερβολή meme στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Redden φαίνεται να πηδάει πάνω από την έδρα του δικαστηρίου και πάνω στη δικαστή Mary Kay Holthus, αφού πρώτα την εξυβρίζει. Σκηνές χάους ακολουθούν αμέσως μετά, με τις σημαίες να πέφτουν στο έδαφος και έγραφα να σκορπίζονται δεξιά αριστερά.

Στο βίντεο δεν φαίνεται καθαρά αν ο Redden τραυμάτισε τη δικαστή, μιας και όλα συμβαίνουν πίσω από την έδρα. Ωστόσο, αμέσως οι φύλακες ξεκίνησαν την προσπάθεια να τον σταματήσουν και έπειτα από λίγο τον ακινητοποιήσαν.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί: