Το iPad Pro του 2024 θα έχει μια λειτουργία που τα iPhone απολαμβάνουν εδώ και χρόνια

Τι αναφέρον οι νεότερες φήμες για το επόμενο OLED μοντέλο των iPad Pro
21 Δεκεμβρίου 2023 00:57
Το iPad Pro του 2024 θα έχει μια λειτουργία που τα iPhone απολαμβάνουν εδώ και χρόνια

Μια λειτουργία που εδώ και χρόνια απολαμβάνουν οι κάτοχοι των iPhone φαίνεται πως θα έρθει και για τους χρήστες των iPad αλλά όχι και για όλους. 

Η νεότερη φήμη από το στρατόπεδο της Apple μεταδίδεται από το έγκυρο MacRumors, το οποίο αναφέρει ότι το iPad Pro μοντέλο του 2024 θα είναι το πρώτο με iPad με ασύρματη φόρτιση τύπου Magsafe. Την πληροφορία αυτή μεταφέρει το μέσο από μια πηγή που βρίσκεται κοντά στην γραμμή παραγωγής των μαγνητών για τα προϊόντα της Apple. Αυτή η λειτουργία βέβαια, είναι διαθέσιμη από τo 2020 όταν και κυκλοφόρησε το iPhone 12, όντας το πρώτο με MagSafe ασύρματη φόρτιση. 

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες κάνουν λόγο ότι εντός του 2024 θα κυκλοφορήσουν δύο νέα iPad Pro μοντέλα με OLED οθόνες στις 11.1 και 13 ίντσες, τα οποία μάλιστα θα φέρουν και ανανεώσεις στην όψη και τον σχεδιασμό τους. Αυτό ήταν κάτι που αναμενόταν μιας και η Apple έχει αφήσει στάσιμη την εμφάνιση και τον σχεδιασμό των iPad Pro εδώ και πολλά χρόνια. 

Ο γνωστός insider και ρεπόρτερ του Bloomberg, Mark Gurman, είχε αναφέρει πίσω στο 2021 ότι το τότε iPad Pro του 2022 θα έφερε γυάλινη πλάτη που θα επέτρεπε την ασύραμτη φόρτιση. Είχε γίνει λόγος πως η Apple δοκιμάζει ένα MagSafe σύστημα ασύρματης φόρτισης από τότε, κάτι που η ιστορία απέδειξε ότι δεν υλοποιήθηκε. 

Αναμένεται επίσης από τα iPad Pro (2024) να υποστηρίζουν 15W ασύρματης φόρτισης με το Qi2 πρότυπο, το οποίο η Apple στήριξε στην ανάπτυξή του. 

Tags: