ΦΗΜΗ: Με νέο σχεδιασμό τα Samsung Galaxy του 2026 – Στα σκαριά ο ανταγωνιστής του “iPhone Pro”

Νέο ρεπορτάζ αποκαλύπτει
13 Δεκεμβρίου 2023 15:50
ΦΗΜΗ: Με νέο σχεδιασμό τα Samsung Galaxy του 2026 – Στα σκαριά ο ανταγωνιστής του “iPhone Pro”

Στη δημοσιότητα ήρθε μια νέα αναφορά για τα Samsung τηλέφωνα του…2026! Ναι, τι κι αν ακόμη δεν ήρθε η νέα σειρά της εταιρίας, υπάρχει ήδη ρεπορτάζ για τα επόμενα σχέδιά της. Αρχικά, η Samsung σκοπεύει να έχει σχεδόν τον ίδιο μίνιμαλ σχεδιασμό μέχρι τα Galaxy S25 που θα κυκλοφορήσουν το 2025.

Αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει μετά. Το πρώτο ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Samsung σχεδιάζει ήδη να αλλάξει ολόκληρο το design στα Galaxy S26, αν και δε γνωρίζουμε προς το παρόν περισσότερες πληροφορίες.

Το δεύτερο ρεπορτάζ περιγράφει ότι η εταιρία σκοπεύει να μικρύνει τις budget συσκευές της και πιο συγκεκριμένα τα επόμενα Samsung Galaxy A, τα οποία φαίνεται ότι θα «συρρικνωθούν» αρκετά στο μέλλον. Επίσης, σύμφωνα πάντα με τα όσα λέγονται, η εταιρία θέλει να φέρει τον ανταγωνιστή των Pro μοντέλων των iPhone (όχι του Max) και αυτό θέλει να το κάνει με την “FE” σειρά της ή με ένα μικρότερο Galaxy S Ultra.

Αυτό θα μπορούσε να γίνει με τον εξής τρόπο: Να φτιάξει ένα Galaxy S Ultra, να το κάνει μικρότερο, παραδείγματος χάρη στις 6.1 ίντσες, αλλά το ίδιο πανίσχυρο με το μεγάλο αδερφάκι του ή με ένα πιο ισχυρό Galaxy FE. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μαθαίνουμε από το GSMarena, αυτό το concept βρίσκεται σε πολύ αρχικά στάδια.

Παρά τις φήμες, τον επόμενο καιρό αναμένεται να δούμε τα Samsung Galaxy S24, τα οποία θα είναι πανίσχυρα. Για να πάρετε μια μικρή γεύση, παρακάτω θα βρείτε τα specs του Galaxy S24 Ultra:

Οθόνη: 6.8″ QHD+

Επεξεργαστής: Snapdragon 8 Gen 3

Selfie Κάμερα: 12 MP (Dual Pixel AF)

Σύστημα καμερών:

12 MP (Ultra Wide)

200 MP (Wide)

10 MP (Tele 1, 3x)

50 MP (Tele 2, 5x)

Αποθηκευτικός Χώρος: 1 TB/512 GB/256 GB

RAM:  12 GB

Μπαταρία: 5,000 mAh, Super Fast Charging 2.0, Fast Wireless Charging 2.0/Wireless PowerShare

Συνδεσιμότητα: Bluetooth 5.3, Wi-Fi 7, Ultra Wide Band

Galaxy S24: Τεράστια διαρροή με εικόνες και τελικές τεχνικές προδιαγραφές!

Αν θέλετε να μάθετε τα specs και των πιο απλών S24 μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Όσον αφορά τις παραπάνω φήμες, καλό θα ήταν να τις πάρετε τοις μετρητοίς με κάθε επιφύλαξη, καθώς είναι ακόμα πολύ νωρίς.

Tags: