Το Xiaomi Mi 5 μπορεί να κοστίζει μόνο $320

Value for money η νέα ναυαρχίδα
08 Οκτωβρίου 2015 14:48
Το Xiaomi Mi 5 μπορεί να κοστίζει μόνο $320

Το περασμένο καλοκαίρι είχαμε δει το Xiaomi Mi 4 να πωλείται κοντά στη τιμή των $320 για το μοντέλο με τα 16GB αποθηκευτικού χώρου και στα $400 για αυτό με τα 64GB. Αυτή η τιμολόγηση αφορούσε μόνο την αγορά της Κίνας, αφού στον υπόλοιπο κόσμο ήταν ελαφρώς πιο ψηλά, παραμένοντας  και πάλι όμως μια προσιτή συσκευή με πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά και από μια αξιόπιστη εταιρία.

Τώρα έρχεται μια φήμη, η οποία δηλώνει ότι το Xiaomi Mi 5 θα έχει παρόμοιο σύστημα τιμολόγησης με τον προκάτοχό του. Έτσι πιστεύουμε, ότι η τιμή του βασικού μοντέλου του Xiaomi Mi 5 θα ξεκινάει κοντά στα $300.

Στην επιλογή του επεξεργαστή πιθανόν να έχουμε δύο διαφορετικές εκδόσεις, με τη μία να έχει τον Snapdragon 820 και την άλλη τον Helio X20, ανάλογα σε ποια αγορά θα απευθύνεται. Όσο για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της συσκευής, γνωρίζουμε ότι θα έχει μεταλλικό σασί, 4GB RAM, 16 MP κύρια κάμερα και τον 3D Ultrasonic σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων της Qualcomm.

Τέλος να πούμε, ότι δεν πρόκειται για κάτι επίσημο από την εταιρία, παρά μόνο για εικασίες. Περιμένουμε λοιπόν, την επίσημη ανακοίνωση του Xiaomi Mi 5 μαζί με την έλευση του Snapdragon 820, που πιθανόν να γίνει στις αρχές του 2016.