Μάθαμε πότε θα δούμε τα Xiaomi Redmi Note 13 Pro!

Πρώτη επίσημη εικόνα αποκάλυψης
07 Δεκεμβρίου 2023 17:57
Μάθαμε πότε θα δούμε τα Xiaomi Redmi Note 13 Pro!

Η Xiaomi αποκάλυψε πότε ακριβώς θα αποκαλύψει και επίσημα τα επόμενα τηλέφωνά της. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία δημοσίευσε μία εικόνα που αναφέρει ότι μέσα στον Ιανουάριο θα πραγματοποιήσει ένα ειδικό event, στο οποίο θα αποκαλύψει την Xiaomi Redmi Note 13 Pro σειρά της.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες, αφού το μόνο που γράφει η εικόνα είναι ότι ολόκληρο το σόου θα τραβηχτεί από το Redmi Note 13 Pro+, θέλοντας έτσι να δείξει πόσο καλό βίντεο θα έχει. Άλλωστε, αυτό δεν το βλέπουμε πρώτη φορά, καθώς και η Apple τράβηξε πρόσφατα το ειδικό event της από το iPhone 15 Pro.

Δείτε την εικόνα παρακάτω:

Σε αυτό το σόου θα δείτε τρία νέα τηλέφωνα, τα Redmi Note 13, Note 13 Pro και Note 13 Pro+ που θα έχουν κεντρικό φακό στα 200MP, ενώ το πιο ακριβό μοντέλο θα έχει σένσορα από την Samsung τον ISOCELL HP3, ενώ θα υποστηρίζει καταγραφή βίντεο 4K στα 30FPS.

Για την ιστορία, η Xiaomi αποκάλυψε πριν από μερικές ώρες ένα νέο budget τηλέφωνο, το Xiaomi 13C με 5G, 50MP κάμερα και μία πολύ ελκυστική τιμή. Αν ψάχνετε για ένα φθηνό τηλέφωνο, μπορείτε να δείτε τα specs του πατώντας εδώ.

Για να μάθετε πρώτοι όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά την τηλεφώνων παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.