Το OnePlus 12 θα φέρει ένα σημαντικό χαρακτηριστικό που έλειπε από τον προκάτοχό του

Και είναι πολύ σημαντικό για πολλούς χρήστες
04 Δεκεμβρίου 2023 14:47
Το OnePlus 12 θα φέρει ένα σημαντικό χαρακτηριστικό που έλειπε από τον προκάτοχό του

Το OnePlus 12 αναμένεται να αποκαλυφθεί στις 5 Δεκεμβρίου στην Κίνα και τις τελευταίες εβδομάδες, η ίδια η εταιρία φέρνει στη δημοσιότητα μερικά από τα χαρακτηριστικά της συσκευής, ενώ είχε αποκαλύψει και την εμφάνισή της. Ωστόσο, μόλις ήρθε ακόμη μία λεπτομέρεια στα φώτα που σίγουρα θα χαροποιήσει τους υποψήφιους αγοραστές της.

Αρχικά, μόλις μάθαμε από την ίδια την OnePlus, ότι το OnePlus 12 θα έχει τη μεγαλύτερη μπαταρία που έχει φτιάξει ποτέ η εταιρία, αφού θα ανέρχεται στα 5.400mAh. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό νούμερο που σίγουρα θα κρατάει το τηλέφωνο «ζωντανό» για πάνω από μία ημέρα κανονικής χρήσης.

Ωστόσο, το σημαντικό χαρακτηριστικό που λέμε και στον τίτλο του εν λόγω άρθρου, είναι η δυνατότητα ασύρματης φόρτισης, η οποία επιστρέφει φέτος, μιας και απουσίαζε από το OnePlus 11. Πρόκειται για μία λειτουργία που ήθελαν πολλοί χρήστες και είχαν εκφράσει τα παράπονά τους πέρυσι. Όπως δήλωσε η OnePlus μέσα από δύο νέες φωτογραφίες που δημοσίευσε, το OnePlus 12 θα υποστηρίζει 50W ασύρματης φόρτισης.

Δείτε τις εικόνες παρακάτω:

Αυτό που ξέρουμε στα σίγουρα είναι ότι το OnePlus 12 θα έρθει σε τρεις διαφορετικούς χρωματισμούς, μαύρο, λευκό και πράσινο, ενώ δεν έχει σημαντικές διαφορές εξωτερικά σε σχέση με τον προκάτοχό του. Τους τελευταίους μήνες έχουν κυκλοφορήσει διάφορες φήμες σχετικά με το OnePlus, οι οποίες μεταξύ άλλων λένε ότι θα δούμε ένα LTPO OLED πάνελ στις 6.82 ίντσες, με ανάλυση 1440x3168 και 2.600 nits στη μέγιστη φωτεινότητα.

Επίσης, ακούγεται ότι η επόμενη ναυαρχίδα θα έρθει με έναν ολοκαίνουργιο κεντρικό φακό από την Sony, που είναι dual-layer στα 48MP και έχει την ονομασία Lytia 808. Επίσης, θα υπάρχει και ένας telephoto φακός στα 64MP (OV64B) με 3x optical zoom. Όσον αφορά τον υπερευρυγώνιο φακό αυτός θα φτάνει τα 48MP.

Άλλες πηγές φανερώνουν ότι μιλάμε για ένα τηλέφωνο που θα έχει στο εσωτερικό του τον πανίσχυρο Snapdragon 8 Gen 3 επεξεργαστή της Qualcomm, 100W στη φόρτιση και θα τρέχει απευθείας με το ColorOS 14 που θα είναι φυσικά βασισμένο στο Android 14. Η τελευταία πληροφορίες όσον αφορά την Κίνα, στα δικά μας μέρη αναμένεται με το OxygenOS 14.

Το OnePlus 12 θα παρουσιαστεί στην Κίνα στις 5 Δεκεμβρίου και στην αγορά της Ευρώπης στις 24 Ιανουαρίου.

Tags: