Η Apple παρουσιάζει τις δυνατότητες της κάμερας των iPhone 15 – Δείτε το βίντεο

Νέο διαφημιστικό για τα τηλέφωνά της
02 Δεκεμβρίου 2023 15:52
Η Apple παρουσιάζει τις δυνατότητες της κάμερας των iPhone 15 – Δείτε το βίντεο

Η Apple συνεχίζει την προώθηση των iPhone 15 και αυτή τη φορά ανέβασε ένα νέο βίντεο στο επίσημο κανάλι της στο YouTube, στο οποίο θέλει να σας παρουσιάσει για ακόμη μια φορά, την κάμερά τους.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο διαφημιστικό διαρκεί περίπου δύο λεπτά και θέλει να σας δείξει πόσο εύκολο είναι να βάλετε αλλάξετε μία selfie φωτογραφία σας από τα iPhone 15. “Με το iPhone 15 μπορείτε να μετατρέψετε τις φωτογραφίες σας σε πορτρέτα αφού τραβήξετε τη λήψη. Και για ακόμη περισσότερο έλεγχο, μπορείτε να μετατοπίσετε την εστίαση μεταξύ των θεμάτων” λέει η εταιρία στη λεζάντα του βίντεο.

Στο διαφημιστικό σποτ, βλέπουμε ένα συγκρότημα να εργάζεται στο εξώφυλλο του άλμπουμ του και ένα από τα μέλη χρησιμοποιεί το iPhone για να επεξεργαστεί μια φωτογραφία, όταν αλλάζει την εστίαση και “κεντράρει” στον εαυτό του, θολώνοντας έτσι το background. Ωστόσο, και τα τρία μέλη της μπάντας θέλει να κεντράρει στον εαυτό του και έτσι εύκολα δείχνει πώς μπορεί το iPhone να θολώσει ένα θέμα. Φυσικά το βίντεο έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα. 

Να σας υπενθυμίσουμε ότι με όλα τα iPhone 15 μπορείτε να εστιάσετε οπουδήποτε εσείς επιθυμείτε, ακόμα κι αν έχετε τραβήξει μια απλή φωτογραφία και όχι απαραιτήτως με το Portraits Mode. Επιπροσθέτως, η Apple σάς δίνει περισσότερα εργαλεία επεξεργασίας, έτσι ώστε να φέρετε την εικόνα στα μέτρα σας.

Δείτε το νέο διαφημιστικό βίντεο του iPhone 15 παρακάτω.

Tags: