Νέες IPS οθόνες από την AOC 

Με ασύμμετρη βάση

Νέες IPS οθόνες από την AOC

Η AOC παρουσιάζει δύο νέες οθόνες με ιδιαίτερο σχεδιασμό και ποιοτική εικόνα. Τα μοντέλα I2481FXH και I2781FH στις 24 και 27 ίντσες αντίστοιχα, διαθέτουν μεταλλική, ασύμμετρη βάση, καθώς και IPS panel για την εξασφάλιση υψηλής ποιότητας στην πιστότητα των χρωμάτων, και στην έντονη χρωματική αντίθεση. Περισσότερα στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί.

Άμστερνταμ, 6 Οκτωβρίου 2015 – Η εξειδικευμένη εταιρία οθονών AOC επεκτείνει την γκάμα της σειράς Style με δύο νέα μοντέλα, εντυπωσιακά ακόμα και όταν είναι απενεργοποιημένα. Οι οθόνες AOC I2481FXH (23,8″ / 60,5 εκ.) και AOC I2781FH (27″ / 68,6 εκ.) ξεχωρίζουν από την πρώτη ματιά χάρη στο λεπτό, σχεδόν χωρίς πλαίσιο σχεδιασμό που συνδυάζεται με τη μοναδική ασύμμετρη μεταλλική βάση. Όταν όμως είναι ενεργοποιημένες, τότε πραγματικά μαγνητίζουν όλα τα βλέμματα, καθώς τα IPS πάνελ τους εξασφαλίζουν την υψηλότερης ποιότητας πιστότητα χρωμάτων, έντονη αντίθεση και εκθαμβωτική λεπτομέρεια για απλά εκπληκτική εικόνα.

Μοναδικός, premium κομψός σχεδιασμός

Οι οθόνες 23,8″ (60,5 εκ.) AOC I2481FXH και 27″ (68,6 εκ.) AOC I2781F κάνουν μια τολμηρή σχεδιαστική δήλωση με τις ασύμμετρες μεταλλικές βάσεις, μοναδικό χαρακτηριστικό των συγκεκριμένων οθονών. Την κομψή τους εμφάνιση συμπληρώνουν τα εξαιρετικά λεπτά, σχεδόν ανύπαρκτα, πλαίσια. Το πλαίσιο της 23,8″ οθόνης AOC I2481FXH έχει πλάτος μόλις 7,5 χιλιοστά, ενώ της 27″ οθόνης I2781FH μόλις 9,9 χιλιοστά. Έτσι αποτελούν μία ελκυστική πρόταση για κάθε χρήστη που αγαπά το στυλ.

Εκπληκτικές εικόνες, ευρείας γωνίας θέασης

Οι δύο οθόνες εντυπωσιάζουν ακόμα περισσότερο όταν είναι ενεργοποιημένες: χάρη στα IPS πάνελ τους με ανάλυση Full HD 1920 x 1080 pixels, οι χρήστες δεν απολαμβάνουν μόνο ευρεία γωνία θέασης 178° αλλά και εξαιρετική εικόνα με την υψηλότερης ποιότητας πιστότητα χρωμάτων, εντυπωσιακή αντίθεση και εκθαμβωτική λεπτομέρεια. Η Τεχνολογία Flicker FREE της AOC ρυθμίζει τη φωτεινότητα ώστε να εξασφαλιστεί εμπειρία θέασης με μηδενικό τρεμόπαιγμα και μειωμένη καταπόνηση των ματιών ακόμα και κατά τη διάρκεια πολύωρων περιόδων χρήσης των οθονών.

Ευέλικτες και πρακτικές

Χάρη στις δύο υποδοχές HDMI και τη μία VGA, οι δύο οθόνες μπορούν εύκολα να συνδεθούν με πλήθος συσκευών όπως DVD players, κονσόλες gaming ή οποιαδήποτε άλλη ταιριάζει στον τρόπο ζωής του χρήστη. Για πιο άνετη ακρόαση χωρίς να ενοχλείται ο περίγυρος, οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν τα ακουστικά τους στην υποδοχή ακουστικών της οθόνης.

Η οθόνη AOC I2481FXH είναι διαθέσιμη από τον Οκτώβριο του 2015, ενώ η οθόνη AOC I2781FH θα ακολουθήσει τον Δεκέμβριο. Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής πώλησης είναι 199€ και 299€ αντίστοιχα. Όπως και σε όλες της τις οθόνες, η AOC προσφέρει εγγύηση 3 ετών και υπηρεσία επί τόπου ανταλλαγής.

3 comment(s)

End of content

No more pages to load