iOS 17.1.2 – Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει το νέο update των iPhone

Και δε θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ
28 Νοεμβρίου 2023 09:18
iOS 17.1.2 – Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει το νέο update των iPhone

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφερε στα φώτα της δημοσιότητας το μέσο MacRumors, με βάση ολοένα και περισσότερα αποδεικτικά στοιχεία, η επόμενη αναβάθμιση των iPhone αναμένεται να κυκλοφορήσει πάρα πολύ σύντομα.

Ο λόγος γίνεται για το iOS 17.1.2, που εκτός εξαιρετικού απροόπτου θα κυκλοφορήσει εντός της εβδομάδας που διανύουμε. Πρόκειται για μια μικρότερη ενημέρωση, όπως αφήνει να εννοηθεί και η κωδική ονομασία της, η οποία θα εστιάσει σε διορθώσεις bugs. Για την ώρα δεν υπάρχουν στοιχεία σχετικά με το τι ακριβώς θα διορθώνει, αλλά υπάρχει πιθανότητα η Apple να λύσει τα προβλήματα του Wi-Fi που αντιμετωπίζουν πολλοί χρήστες του iOS 17.1.1. Παράλληλα, η τελευταία έκδοση του λειτουργικού είχε και κάποια προβλήματα με τα push notifications που πολλοί χρήστες ανυπομονούν να λυθούν.

Φυσικά, μετά το iOS 17.1.2, η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει το iOS 17.2, το οποίο βρίσκεται σε δοκιμαστική beta εδώ και περίπου ένα μήνα και είναι μια σαφώς μεγαλύτερη αναβάθμιση, με νέα χαρακτηριστικά. Ειδικότερα, το update αυτό θα περιλαμβάνει πολλές νέες λειτουργίες και αλλαγές, όπως η εφαρμογή Journal της Apple, η υποστήριξη για καταγραφή spatial video στα μοντέλα iPhone 15 Pro, η επιλογή Translate για το κουμπί Action στα μοντέλα iPhone 15 Pro, η δυνατότητα συνεργασίας των συνδρομητών του Apple Music σε playlists, κ.α.

Για την ιστορία, το iOS 17.1.2 δεν είναι το μοναδικό update του Νοεμβρίου, αφού προηγουμένως η Apple είχε διαθέσει και το iOS 17.1.1, λύνοντας την ασυμβατότητα των iPhone 15 με τους ασύρματους φορτιστές διαφόρων αυτοκινήτων.

Tags: