Πρώτη ματιά στο OnePlus 12 λίγο πριν την επίσημη παρουσίασή του (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)

Ραντεβού στις 5 Δεκεμβρίου
27 Νοεμβρίου 2023 19:12
Πρώτη ματιά στο OnePlus 12 λίγο πριν την επίσημη παρουσίασή του (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)

Το OnePlus 12 πρόκειται να λανσαριστεί στις 5 Δεκεμβρίου στην Κίνα, ενώ ένα μήνα αργότερα θα παρουσιαστεί επίσημα και για την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο. Υπάρχουν πολλές φήμες για τη νέα ναυαρχίδα της εταιρίας, και πριν από λίγο κυκλοφόρησε το πρώτο βίντεο που παρουσιάζει την εμφάνιση της συσκευής.

Η προώθηση ξεκίνησε, λοιπόν, και η OnePlus υπόσχεται να σας εντυπωσιάσει στο event της που έχει δρομολογηθεί για τις 24 Ιανουαρίου και παρακάτω θα βρείτε τις πρώτες εικόνες από τον σχεδιασμό του τηλεφώνου.

Αυτό που ξέρουμε στα σίγουρα είναι ότι το OnePlus 12 θα έρθει σε τρεις διαφορετικούς χρωματισμούς, μαύρο, λευκό και πράσινο, ενώ δεν έχει σημαντικές διαφορές εξωτερικά σε σχέση με τον προκάτοχό του. Τους τελευταίους μήνες έχουν κυκλοφορήσει διάφορες φήμες σχετικά με το OnePlus, οι οποίες μεταξύ άλλων λένε ότι θα δούμε ένα LTPO OLED πάνελ στις 6.82 ίντσες, με ανάλυση 1440x3168 και 2.600 nits στη μέγιστη φωτεινότητα.

Επίσης, ακούγεται ότι η επόμενη ναυαρχίδα θα έρθει με έναν ολοκαίνουργιο κεντρικό φακό από την Sony, που είναι dual-layer στα 48MP και έχει την ονομασία Lytia 808. Επίσης, θα υπάρχει και ένας telephoto φακός στα 64MP (OV64B) με 3x optical zoom. Όσον αφορά τον υπερευρυγώνιο φακό αυτός θα φτάνει τα 48MP.

Άλλες πηγές φανερώνουν ότι μιλάμε για ένα τηλέφωνο που θα έχει στο εσωτερικό του τον πανίσχυρο Snapdragon 8 Gen 3 επεξεργαστή της Qualcomm, 100W στη φόρτιση και θα τρέχει απευθείας με το ColorOS 14 που θα είναι φυσικά βασισμένο στο Android 14. Η τελευταία πληροφορίες όσον αφορά την Κίνα, στα δικά μας μέρη αναμένεται με το OxygenOS 14.

Το OnePlus 12 θα παρουσιαστεί για την Ευρώπη στις 24 Ιανουαρίου. Παρακολουθήστε το βίντεο που αποκαλύπτει την εμφάνιση της συσκευής.

Tags: