Αμερικάνικο κατάστημα διέρρευσε το επόμενο φθηνό τηλέφωνο της Samsung!

Όσα γνωρίζουμε για το Samsung Galaxy A15
25 Νοεμβρίου 2023 15:51
Αμερικάνικο κατάστημα διέρρευσε το επόμενο φθηνό τηλέφωνο της Samsung!

Τις τελευταίες εβδομάδες ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει την επόμενη φθηνή συσκευή της που θα έρθει με την ονομασία Samsung Galaxy A15 και θα κυκλοφορήσει σε δύο επιλογές για 4G και 5G. Οι διαρροές δίνουν και παίρνουν τελευταία, ενώ τώρα, μία πασίγνωστη αλυσίδα καταστημάτων στην Αμερική, το Walmart έβαλε στη λίστα της το τηλέφωνο με όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Εκτός από αυτό, όμως, μάθαμε και την τιμή του, η οποία αναμένεται στα 139 ή 145 δολάρια. Το A15 θα κυκλοφορήσει σε 5G με 128GB στον αποθηκευτικό χώρο και σύμφωνα πάντα με τις φήμες θα μπορείτε να το προμηθευτείτε στο χρώμα “Blue Black”.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

Το τηλέφωνο έχει μία 1080P οθόνη στις 6.5 ίντσες, ενώ στο εσωτερικό της έχει έναν επεξεργαστή της MediaTek, χωρίς να διευκρινίζεται ακόμα ποιος είναι αυτός. Επίσης, έχει 4GB στη μνήμη RAM και 50MP κεντρική κάμερα στο πίσω μέρος. Όσον αφορά την selfie, αυτή βρίσκεται σαν σταγόνα στο πάνω μέρος της οθόνης και είναι στα 13MP.

Όσον αφορά την μπαταρία, το Walmart λέει ότι θα είναι στα 5.000mAh. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει, αλλά φαίνεται ότι η Samsung ετοιμάζεται για την επίσημη ανακοίνωση πολύ σύντομα. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: