Η Apple δε θα επιστρέψει ξανά στο Touch ID

Τίτλοι τέλους για το αγαπημένο χαρακτηριστικό πολλών χρηστών
23 Νοεμβρίου 2023 00:46
Η Apple δε θα επιστρέψει ξανά στο Touch ID

Αν περιμένετε την Apple να φέρει και πάλι ένα τηλέφωνο με το Touch ID, σας έχουμε δυσάρεστα νέα, καθώς σύμφωνα με νέες πληροφορίες, η εταιρία θέλει να αφήσει πίσω της μια για πάντα αυτό το χαρακτηριστικό.

Όπως μαθαίνουμε από το GSMarena, η Apple δεν πρόκειται να τοποθετήσει ξανά κάποιον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων σε οποιοδήποτε από τα μελλοντικά της τηλέφωνα, ούτε καν στο iPhone SE 4ης γενιάς. Τα νέα έρχονται από την Κίνα, όπου ένα ρεπορτάζ αναφέρει ότι η εταιρία φέρεται να έχει κλείσει εντελώς τα εργαλεία που χρησιμοποιούσε για την παραγωγή του Touch ID, τα οποία τελευταία φορά χρησιμοποιήθηκαν στο iPhone SE 3ης γενιάς το 2022.

Σύμφωνα με φήμες, το επόμενο SE τηλέφωνο, θα είναι όλο οθόνη, και θα διαθέτει το Face ID που βλέπουμε σε όλα τα iPhone εδώ και χρόνια. Έτσι, το όνειρο των χρηστών που ήθελαν έστω ένα Touch ID μέσα στην οθόνη καταρρίπτεται, καθώς η Apple δε σκέφτεται καν να κάνει κάτι τέτοιο. Αντ’ αυτού θέλει όλα τα τηλέφωνά της να έχουν το Face ID.

Ακούγαμε εδώ και πολλά χρόνια ότι η Apple θα φέρει το Touch ID με έναν διαφορετικό και πιο σύγχρονο τρόπο, αλλά όπως όλα δείχνουν, τα σχέδιά της μάλλον έχουν αλλάξει για τα καλά. Μάλιστα, ακούγεται επίσης μια φήμη που θέλει την Apple να αναπτύσσει μια τεχνολογία Face ID που θα βρίσκεται μέσα στην οθόνη των iPhone.

Φυσικά, επειδή μιλάμε για φήμες και ρεπορτάζ, καλό θα ήταν να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη. Το iPhone SE 4ης γενιάς πρόκειται να αποκαλυφθεί κατά πάσα πιθανότητα μέσα στο 2025.

Tags: