Το OnePlus 12 θα έχει την «καλύτερη» οθόνη που έχει υπάρξει ποτέ σε Android smartphone

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρίας
20 Νοεμβρίου 2023 14:23
Το OnePlus 12 θα έχει την «καλύτερη» οθόνη που έχει υπάρξει ποτέ σε Android smartphone

Στην άκρως ανταγωνιστική αγορά των smartphones, σχεδόν κάθε χρόνο βλέπουμε σημαντικές βελτιώσεις στις οθόνες, αφού είναι ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά τους. Τώρα, η OnePlus ετοιμάζεται να λανσάρει τη νέα της ναυαρχίδα, το OnePlus 12, με την οποία στοχεύει την κορυφή όσον αφορά την τεχνολογία της οθόνης.

Σε συνεργασία με την BOE, μια διάσημη κατασκευάστρια εταιρία οθονών, η OnePlus ανέπτυξε αυτό που περιγράφει ως "την κορυφαία" οθόνη που έχει υπάρξει ποτέ σε Android smartphone. Αυτή η 2K ανάλυσης οθόνη δεν διακρίνεται μόνο για την εξαιρετική φωτεινότητά της, αλλά δίνει επίσης έμφαση και στην υγεία των ματιών, ένα χαρακτηριστικό που αναζητούν όλο και περισσότερο οι καταναλωτές. Πρόκειται για την πρώτη κινεζική 2K οθόνη που λαμβάνει Display Mate A+ σκορ, σπάζοντας 18 παγκόσμια ρεκόρ! Βέβαια, παρά τους ισχυρισμούς, ακόμη δεν δόθηκαν λεπτομέρειες στα φώτα της δημοσιότητας σχετικά με τα επιτεύγματα αυτά.

Πάντως, ο Li Jie Louis, πρόεδρος της OnePlus China, έκανε μερικές άκρως εμφατικές δηλώσεις στο κινεζικό social media Weibo για τα χαρακτηριστικά της οθόνης. Ειδικότερα, μίλησε για τις δυνατότητες προστασίας των ματιών της, υποδηλώνοντας ότι μπορεί να θέσει νέα πρότυπα στη βιομηχανία, για την άνεση και την εμπειρία του χρήστη.

Μάλιστα, με τη λεγόμενη "X1" οθόνη του OnePlus 12, η OnePlus θα σταματήσει να βασίζεται στον παραδοσιακό συνεργάτη της, τη Samsung. Το εντυπωσιακό -σύμφωνα με τις δηλώσεις- αποτέλεσμα, έρχεται μετά από μια διετής προσπάθεια της OnePlus και της BOE, για την ενίσχυση της φωτεινότητας και της ομαλότητας στις smartphone οθόνες. Ο Louis άφησε επίσης να εννοηθεί ότι η οθόνη θα υποστηρίζει και την τεχνολογία Rain Touch, ένα χαρακτηριστικό που μέχρι τώρα υπήρχε αποκλειστικά στο Ace 2 Pro και επιτρέπει την κανονική χρήση σε συνθήκες βροχής, χωρίς το νερό να προκαλεί λανθασμένα πατήματα.

Για την ώρα δεν έχουμε κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας για το OnePlus 12, ωστόσο το ντεμπούτο του μάλλον βρίσκεται προ των πυλών, αν λάβουμε υπόψη την έγκριση της συσκευής από την NBTC.