Το Instagram ετοιμάζει την ‘Εβδομάδα μου’ με stories που θα φαίνονται 7 ημέρες

Όπως ανακαλύφθηκε στον κώδικα της εφαρμογής
20 Νοεμβρίου 2023 08:57
Το Instagram ετοιμάζει την ‘Εβδομάδα μου’ με stories που θα φαίνονται 7 ημέρες

Πέρα από τα διάφορα AI χαρακτηριστικά που ετοιμάζει για το Instagram, η Meta εργάζεται παράλληλα για να εμπλουτίσει και μια από τις δημοφιλέστερες πτυχές του social media. Περνώντας σε λεπτομέρειες, στον κώδικα της mobile εφαρμογής ανακαλύφθηκε από τον γνωστό leaker και developer Alessandro Paluzzi, η νέα λειτουργία ‘My Week’.

To ‘My Week’ θα επιτρέπει στους χρήστες του Instagram να αναρτούν stories που θα μένουν ορατά για 7 ημέρες αντί για 24 ώρες, χωρίς να χρειάζεται να προστεθούν σε κάποιο μόνιμο highlight. Όπως προφανώς αφήνει να εννοηθεί και το όνομα της λειτουργίας, στόχος είναι οι χρήστες να έχουν τη δυνατότητα να προβάλουν πιο εύκολα όσα συνέβησαν στην εβδομάδα τους, σε περίπτωση που τους αρέσει να απαθανατίζουν με αυτόν τον τρόπο τις ζωές τους στο social media.

Αξίζει να σημειωθεί πως το My Week θα εμφανίζεται στο προφίλ των χρηστών που το χρησιμοποιούν, χωρίς ακόμη να ξέρουμε το πώς. Παράλληλα, η εικόνα που ανάρτησε ο leaker επιβεβαιώνει πως οποιοδήποτε story θα μπορεί να σβηστεί ανά πάσα στιγμή, ενώ θα μπορούν να προστεθούν stories αθόρυβα και αποκλειστικά στο My Week, χωρίς να εμφανίζονται στην κανονική ροή των stories.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως το Instagram κάνει συνεχώς παρασκηνιακές δοκιμές νέων χαρακτηριστικών. Επομένως, δεν μπορούμε να ξέρουμε πότε το My Week θα γίνει ευρέως διαθέσιμο για όλους,